Barça

Cucurella ja vesteix de blau

Mercat. El futbolista d’Alella jugarà com a cedit en el Getafe aquesta temporada, amb una opció de compra de prop de 6 milions; el Barça es reserva el 40% d’una futura venda

En la seva presentació com a nou jugador del Getafe, Marc Cucurella es va mostrar satisfet d’arribar a un club “que està creixent molt en els últims anys”. El futbolista català jugarà en el club madrileny com cedit pel FC Barcelona per una temporada, amb una opció de compra de prop de 6 milions d’euros. Això sí, el club blaugrana es reserva el 40% d’una futura venda. “La temporada que ens espera fa una pinta espectacular. No tindrem temps per descansar. Afrontarem el repte d’Europa amb màxima il·lusió”, va assegurar el futbolista d’Alella.

D’altra banda, Cucurella, que el curs passat ja va jugar com a cedit, en l’Eibar, va revelar que l’entrenador del Getafe, José Bordalás, ha estat clau en la seva incorporació al club blau. “Em va dir que m’havia vist molt bé la temporada passada i que em volia aquí”, hi va afegir. Interrogat sobre la posició en què se sent més còmode, Marc Cucurella va dir que li és indiferent jugar com a lateral esquerre o com a interior esquerre. “Vull jugar el màxim”, va concloure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)