Barça

“Serà estrany jugar contra Busquets, Alba o Rakitic”

Iniesta. Carta oberta del manxec als culers coincidint amb el seu retrobament amb el Barça i just un any després del debut

Just demà es compleix un any del debut d’Andrés Iniesta amb la samarreta del Vissel Kobe. Va ser al Noevir Stadium contra el Shonan Bellmare. Aquell dia Iniesta va entrar per jugar l’última mitja hora de partit i el seu equip va perdre 0-3. No va ser la millor estrena en la seva nova aventura a la lliga japonesa, però l’amargor de la derrota en el debut dista de la satisfacció i el bon gust de boca que li ha deixat el seu primer any a Kobe.

Dissabte el crac manxec s’enfrontarà per primer cop al seu Barça, en el segon partit de la pretemporada dels d’Ernesto Valverde després del test de dimarts contra el Chelsea. Retrobament Iniesta-Barça i un moment ideal per fer balanç després d’aquest primer any al Japó: “Ha estat un any molt intens. Tant de bo hagués pogut continuar jugant a Barcelona tota la vida, amb tots els amics que tinc al vestidor, en aquest estadi magnífic que és el Camp Nou, amb l’afecte de l’afició i disputant grans competicions com la lliga i la Champions. Però hi ha moments a la vida en què cal prendre decisions. Ja ho vaig fer amb dotze anys, amb el suport de la meva família, quan vaig deixar Fuentealbilla per anar a la Masia. I ho vaig tornar a fer fa un any, una altra vegada amb el suport de la meva família, per venir al Japó a continuar gaudint del futbol. I n’estic gaudint.” “L’experiència està sent molt interessant. El futbol japonès és molt competitiu i l’afició és molt passional. L’ambient als estadis és realment increïble. Ja ho veureu quan juguem contra el Barça el dia 27 a Kobe. Segur que s’omple el Noevir Stadium”, confessa Iniesta en una carta oberta publicada al web del Barça.

“Pel que fa a la vida a Kobe, tant la meva família com jo estem encantats. Al principi sempre costa una mica, per l’idioma, els costums o el menjar, però els nens s’hi van adaptar ràpidament i l’Anna i jo, també. La prova és que hem ampliat la família amb Romeo”, explica.

El cara a cara

“Resulta curiós que, un any després, el Barça visiti la meva actual ciutat. Se’m farà estrany tenir al davant Busi, Jordi Alba o Rakitic. Serà estrany jugar contra l’equip de la meva vida. Serà un dia de moltes emocions. Tant de bo en gaudim tots i tothom es diverteixi amb l’espectacle”, assegura Iniesta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)