Barça

El Barça tanca l’exercici amb un benefici de 4,5 milions d’euros

Balanç. Lajunta directiva ha formulat el tancament dels comptes corresponents a la temporada 2018/2019 i el resultat final reflecteix uns ingressos rècord a la història del club de 990 milions d’euros

El FC Barcelona acumula vuit exercicis consecutius amb beneficis i supera per sisè any seguit la xifra màxima d’ingressos. El club blaugrana ha fet públic avui al migdia el resultat del tancament de l’exercici 2018-2019, que reflecteix uns ingressos rècord a la històri de 990 milions d’euros, i amb unes despeses de 973 milions d’euros. El benefici d’explotació ha estat de 17 milions d’euros, mentre que el benefici net ha estat de 4,5 milions d’euros després d’impostos. L’EBITDA ha quedat fixat en 179 milions d’euros.

La directiva actual, per tant, compleix amb el rati d’endeutament perquè aquest queda molt per sota del límit fixat a l’article 67 dels estatuts. La directiva ha valorat positivament el balanç final d’aquest exercici, que se situa en la línia fixada en el pla estratègic per arribar als 1.000 milions d’euros d’ingressos l’any 2021.Més endavant, en una roda de premsa, la directiva entrarà més al detall sobre els números del club, que s’hauran d’aprovar en la propera Assemblea de compromissaris.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)