Barça

Neymar, en solitari fins a nova ordre

Mercat. Segons publica ‘Esporte Interativo’, el brasiler no entrenarà amb Tuchel fins que es resolgui el seu futur

Neymar Jr. torna a estar a París. Després del seu petit parèntesi a l’Algarve, el futbolista brasiler ha tornat a la rutina. Després d’assistir la nit de dilluns al concert de la cantant brasilera Paula Fernandes i de ser vist navegant en aigües portugueses amb familiars i amics, a prop de les coves de Benagil, dimecres tocava tornar als entrenaments. S’esperava veure el brasiler entrenant amb el grup, però no. Res d’això. Treball en solitari al marge dels seus companys. Una imatge que podria tenir mil interpretacions i que no passa ni de bon tros inadvertida tenint en compte el context en què ens trobem. Segons el mitjà brasiler Esporte Interativo, el fet que Neymar treballés dimecres en solitari no és casual. Durant la gira del PSG pel continent asiàtic, Neymar ja va exercitar-se al marge de la plantilla perquè havia iniciat la pretemporada tard i arrossegava també alguna molèstia. Aleshores, però, va compartir sessions amb el central Presnel Kimpembe. La situació ara podria ser diferent. Esporte Interativo assegura que Neymar estarà apartat de l’equip fins que no es resolgui el seu futur. La mesura no ha estat confirmada de manera oficial per cap dirigent del PSG ni per Thomas Tuchel, però no seria la primera vegada que el club parisenc adopta aquesta posició de força. Sense anar més lluny, la temporada passada ja va apartar de l’equip Adrien Rabiot, quan el futbolista francès, ara en la Juventus, es va negar a renovar amb el club presidit per Nasser Al-Khelaïfi.

Neymar, recordem-ho, ja va ser baixa en el debut de la Ligue 1 contra el Nimes (3-0) i en el dia d’avui resulta poc provable que pugui participar en el pròxim compromís de lliga que el PSG afrontarà diumenge al camp del Rennes (21 h).

Bartomeu, a Bilbao

L’altra notícia del dia en clau Neymar té a veure amb l’agenda del president Josep Maria Bartomeu. Tot i que el màxim mandatari tenia previst assistir divendres a la reunió de l’Assemblea Europea de Clubs (ECA) que tindrà lloc a Liverpool, finalment hi ha hagut canvi de plans. Serà l’advocat Wouter Lambrecht qui viatjarà a Anglaterra en representació del Barça. Bartomeu ha preferit finalment acompanyar l’equip en el seu debut en la lliga a San Mamés contra l’Athletic Club. Bartomeu viatjarà a Bilbao, acompanyat del CEO del club Òscar Grau, que ja havia confirmat la seva presència a la llotja de San Mamés. Així doncs, no es produirà l’esperada fotografia entre Josep Maria Bartomeu i Nasser Al-Khelaïfi a Liverpool.

NEYMAR, EN ESPERA

El jugador segueix expectant, amb el desig viu que el PSG acabi cedint en les pretensions

CANVI DE PLANS

Bartomeu no anirà a la reunió de l’ECA. No hi haurà foto amb Nasser Al-Khelaïfi

Neymar insisteix en la nit del 6-1 contra el PSG

Passen els dies i Neymar continua ferm en les seves paraules. Dies enrere el brasiler va manifestar que el seu millor record futbolístic havia estat el 6-1 del Barça al PSG. Doncs bé, en les últimes hores se sabut que insisteix en aquesta idea. “El gol de Sergi Roberto es recordarà en la història. M’alegra haver pogut fer l’assistència. Va ser molt especial. Tot el Camp Nou va esclatar d’alegria. En termes emocionals, ha estat un dels gols més importants en la història del Barça. La gent es va tornar boja”, assegura en el documental The making of, a DAZN, i en què participa amb personatges com ara Mourinho i Cristiano.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)