Barça

Coutinho surt de l’equació Neymar i anirà cedit al Bayern

Barça. Valverde l’ha descartat per jugar a San Mamés i Guillermo Amor ha confirmat l’acord, a falta de signatura

Philippe Coutinho no jugarà aquest vespre a San Mamés perquè té un principi d’acord per anar cedit al Bayern de Munic. No hi ha res redactat ni firmat, però és més que probable que, a banda de fer-se càrrec de la fitxa íntegra, el club bavarès tingui una opció de compra no obligatòria sobre el jugador d’aquí a un any. Guillermo Amor ha confirmat fa uns minuts a San Mamés que l’acord és un fet, tot i que no hi ha res signat.

Coutinho havia viatjat a Bilbao i no es desplaçarà a Alemanya fins diumenge, però ha estat el descartat per Valverde de cares al partit d’aquesta nit. Amb la seva cessió, el Barça s’allibera d’un salari de la banda alta de la plantilla –un fet que li convé–, però no ingressa diners ara mateix.

Coutinho, de qui el Barça volia desprendre’s, era un dels puntals per abaratir l’hipotètic retorn de Neymar. PSG i Barça hi estaven d’acord, però al final s’ha imposat la via alemanya i tot fa pensar que si el Barça té encara possibilitats de portar Neymar, serà a canvi d’incloure Dembélé en l’operació però ni el francès ni tampoc Ivan Rakitic –una altra peça necessària– hi estan d’acord. En el cas de Dembélé, tampoc el Barça està disposat a incloure’l en l’oferta, a diferència de Rakitic.

.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)