Barça

Coutinho, descartat, se’n va cedit al Bayern de Munic

Mercat. El fitxatge més car de la història del Barça, que ja no va jugar a San Mamés, s’incorporarà al conjunt bavarès mitjançant una cessió remunerada i demà ja podria marxar cap a Alemanya

Possiblement no era l’opció més desitjada, però la direcció esportiva del FC Barcelona ha aconseguit col·locar un dels jugadors amb els quals no comptava i que no tenia una solució fàcil. Ens referim a Philippe Coutinho, en el mercat des del primer dia perquè existeixen molts dubtes en el Barça que el brasiler pogués revertir la seva situació aquesta temporada. El fitxatge més car de la història del club fa les maletes només un any i mig després d’arribar, una dada que certifica que la seva arribada ha resultat un fracàs, sobretot del jugador, perquè d’oportunitats no n’hi han faltat.

Marxa cap a la Bundesliga, al Bayern de Munic, i ho farà mitjançant una cessió remunerada. No hi ha res redactat ni firmat, però és més que probable que, a banda de fer-se càrrec de la fitxa íntegra, el club bavarès tingui una opció de compra no obligatòria sobre el jugador d’aquí a un any. El Bayern buscava jugadors que poguessin actuar a la banda després de quedar-se sense Robben i Ribéry. També van tenir en la seva agenda Dembélé i Leroy Sané, del City, ara lesionat.

Coutinho ja no es va vestir de curt i va ser el jugador descartat per Ernesto Valverde de cara a enfrontar-se a l’Athletic Club a San Mamés. Precisament, abans del partit Guillermo Amor, el director de relacions institucionals del primer equip, va confirmar que tenien un principi d’acord amb el Bayern de Munic. El brasiler està previst que viatgi demà cap a Alemanya.

Amor no va voler parlar de Neymar, més enllà de recordar que el mercat continua obert i poden passar moltes coses, però és innegable que la sortida de Coutinho a la Bundesliga dificulta el retorn de Neymar al FC Barcelona perquè ja no se’l podrà incloure en l’operació amb el PSG. De fet, els parisencs en un primer moment no van voler el jugador però després van acceptar que pogués entrar en la negociació, però va ser el mateix jugador qui no tenia clar anar a París. També van ser ell i la manca de compliment d’alguns punts acordats els que van frustrar el seu pas al Tottenham quan semblava que el seu destí tornaria a ser la Premier League. Amb la seva cessió, el Barça s’allibera d’un salari de la banda alta de la plantilla –un fet que li convé–, però no ingressa prou diners ara mateix per intentar fer front al retorn de Neymar. El PSG voldria incloure Dembélé en l’operació però el Barça compta amb ell i l’extrem francès vol continuar vestint de blaugrana.

SOLUCIÓ

Serà una cessió remunerada, es faran càrrec de la fitxa i hi haurà opció de compra

EL PROBLEMA

El fet de no poder incloure’l en l’operació de Neymar dificulta la negociació

COUTINHO

Tampoc li feia excessiva gràcia jugar en el PSG i ha preferit l’opció del Bayern
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)