Barça

Luis Suárez, baixa contra el Betis i potser l’Osasuna

Contratemps. Les proves mèdiques confirmen que té una lesió muscular al soli de la cama dreta i podria no tornar fins després de la primera aturada

El FC Barcelona guardarà un molt mal record de l’estrena de la lliga 2019-2020. Després de deu temporades consecutives sense perdre en un debut, es va deixar els tres punts contra l’Athletic Club a San Mamés i també va perdre un dels seus jugadors de referència per lesió. Luis Suárez va haver de deixar el terreny de joc en el minut 37 de partit per culpa d’unes molèsties. En el seu lloc va entrar Rafinha, que acabaria sent un dels jugadors blaugrana més destacats.

Ja des del terreny de joc, el metge del Barça va poder confirmar que no eren unes simples molèsties i que es tractava d’una lesió, que ahir va quedar confirmada després de les proves mèdiques a les quals es va sotmetre. Té una lesió muscular al soli de la cama dreta. En el comunicat mèdic, no s’especifica el temps de baixa i s’utilitza la frase “l’evolució en marcarà la disponibilitat”, que és força recurrent quan no es té la seguretat absoluta per poder calcular els dies d’absència o els partits que es podrà perdre el jugador. En qualsevol cas, tenint en compte el tipus de lesió, és segur que Luis Suárez es perdrà el partit de la segona jornada contra el Betis, que serà l’estrena al Camp Nou, i també ho té força complicat per jugar contra l’Osasuna a Pamplona. Després d’aquest partit hi ha la primera aturada per compromisos de seleccions, així que aquest fet li pot anar bé per recuperar-se del tot d’aquesta lesió. L’uruguaià ha començat amb mal peu la temporada oficial després de convertir-se en el màxim golejador de la pretemporada amb tres gols –un contra l’Arsenal al Gamper i dos contra el Nàpols en el segon partit als Estats Units.

Curiosament, Leo Messi també es va lesionar en el soli en el seu primer entrenament de la pretemporada. No va poder viatjar als Estats Units per jugar els dos partits contra el Nàpols i tampoc va poder jugar en el debut de la lliga contra l’Athletic. L’equip i també Valverde esperen que pugui tornar contra el Betis, ni que sigui sortint des de la banqueta, perquè haurà fet pocs entrenaments amb el grup. Però sense Luis Suárez, la seva presència sembla molt necessària per al Barça, que vol puntuar ja.

INCÒGNITA

No s’especifica temps de baixa però podria tornar després de l’aturada

CURIOSITAT

Leo Messi també es va lesionar en la mateixa zona en el seu primer entrenament
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)