Barça

“Vull guanyar molts títols amb el Bayern”

Coutinho. El brasiler, que jugarà com a cedit a l’equip bavarès aquest curs, assegura que s’hi vol estar molts anys i que no s’ho va pensar quan va rebre la proposta d’anar-hi

Philippe Coutinho es va posar ahir per primera vegada la samarreta del Bayern de Munic i va proclamar que vol jugar molt de temps al club bavarès. “Espero romandre aquí molts anys i guanyar molts títols”, va manifestar, poques hores després de deixar Catalunya i el Barça. “Cada vegada que vesteixi aquesta samarreta ho donaré tot. És un honor que el Bayern s’interessi per tu: es tracta d’un gran club, amb una gran tradició”, va dir també. “Quan en Hasan [Salihamidzic] em va preguntar si volia venir, no vaig tenir dubtes”, hi va afegir, amb un somriure d’orella a orella, mentre mirava el director esportiu del campió alemany. Salihamidzic, per la seva banda, va assenyalar que l’arribada de Coutinho millora, a més del Bayern, el futbol alemany. “La Bundesliga s’enriqueix amb un jugador sensacional, que portarà el nostre equip a un altre nivell”, va sentenciar.

Per bé que el desig del migcampista brasiler és estar-se molts anys a Munic, de moment jugarà com a cedit durant aquesta temporada. Ahir al matí, com estava previst, el FC Barcelona va fer oficial la notícia, va confirmar que el Bayern pagarà 8,5 milions d’euros per aquesta cessió i que disposarà d’una opció de compra per valor de 120 milions. L’entitat alemanya també es farà càrrec de la fitxa del jugador, que voreja els 12 milions.

Preu d’amic

Durant la presentació de Coutinho, el president del consell directiu del Bayern de Munic, Karl-Heinz Rummenigge, es va recordar del Barça i va destacar el bon clima que hi ha hagut durant les negociacions. Rummenigge va arribar a qualificar els 8,5 milions d’euros que pagarà el seu club per la cessió del brasiler com a “preu d’amic”, tenint en compte les xifres que es mouen en el mercat futbolístic. “Amb pocs clubs tenim unes relacions tan estretes com amb el Barcelona, que no volia bloquejar l’operació, perquè en Philippe volia venir a Munic fos com fos.” Això sí, el mandatari del club alemany va reconèixer que els 120 milions en què el Barça ha xifrat el traspàs de Cou és una quantitat alta.

Rummenigge, que va assegurar que els plans del Bayern amb Coutinho són a llarg termini, va subratllar també que el jugador portarà el dorsal 10, el mateix que Arjen Robben va lluir durant nou anys i que no volien donar a cap altre futbolista la temporada vinent. “Hem decidit donar el 10 a Coutinho per demostrar-li el que significa la seva arribada per a nosaltres. L’Arjen no hi ha tingut cap problema i ens ha desitjat sort a tots”, va comentar.

Quan vesteixi aquesta samarreta ho donaré tot. És un honor que el Bayern s’interessi per mi
Philippe Coutinho
JUGADOR DEL BAYERN DE MUNIC
Li hem donat el 10 per demostrar-li el que significa la seva arribada per a nosaltres
Karl-Heinz Rummenigge
PRESIDENT DEL BAYERN
Amb pocs clubs tenim unes relacions com amb el Barça, que no ha bloquejat l’operació perquè en Philippe volia venir a Munic fos com fos
La Bundesliga s’enriqueix amb un jugador sensacional, que portarà el Bayern a un altre nivell
Hasan Salihamidzic
DIRECTOR ESPORTIU DEL BAYERN
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)