Barça

Antoine Griezmann queda sol contra el Betis

Davantera en quadre. Les baixes segures de Luis Suárez i Dembélé i el dubte de Messi situen el francès com la principal opció en atac per al debut del Barça en la lliga al Camp Nou

El Barça afrontarà el primer partit de la temporada 2019/20 al Camp Nou amb una davantera en quadre. Diumenge que ve, contra el Betis, a partir de les 21 hores, en la segona jornada d’una lliga que va arrencar amb derrota a Bilbao, l’equip d’Ernesto Valverde debutarà davant l’afició culer sense Luis Suárez, Ousmane Dembélé i, molt probablement, també sense Leo Messi. Tot un repte per al tècnic blaugrana, que tractarà d’evitar una nova ensopegada del seu equip sense poder disposar de tres de les quatre estrelles de la zona d’atac que hi ha a la seva plantilla.

Tots els ulls miraran, doncs, Antoine Griezmann, el fitxatge més important d’aquesta pretemporada i l’únic crac disponible. Abans del que hauria volgut, el francès haurà de liderar, tot sol, la davantera del Barça. El precedent de divendres passat, contra l’Athletic Club, no convida a l’optimisme, però les circumstàncies obliguen. Serà també una nova oportunitat per a altres jugadors, com Rafinha Alcántara i el jove Carles Pérez, que hauran d’acompanyar l’exjugador de l’Atlético a la zona de gol.

Molestos amb Dembélé

Després de les lesions al soli de Luis Suárez, a San Mamés, i de Messi, en l’últim entrenament abans de la gira pels Estats Units, la notícia del trencament fibril·lar a la cuixa dreta de Dembélé va ser, dilluns al vespre, una galleda d’aigua freda als vestidors i als despatxos del Camp Nou. El francès va prendre mal a San Mamés, com evidenciaven els seus gestos al final del partit, tocant-se la zona lesionada. Tot i això, es va negar a sotmetre’s a una ecografia després del matx i, aprofitant el cap de setmana de festa, va visitar la seva família a França. El cas és que fins dilluns a la tarda els metges del club no van revisar les seves molèsties. Ho van fer, a més, després que el dolor l’obligués a deixar l’entrenament. La proves van ser concloents: quatre centímetres i mig d’estrip al bíceps femoral, cinc setmanes de baixa. A banda del contratemps que suposa la seva absència, especialment en un moment com aquest, l’actitud poc professional del jugador no ha agradat gens ni al cos tècnic ni a la directiva. Sobretot perquè s’afegeix a altres episodis en què també ha demostrat una evident falta de compromís.

Suárez també va ser fora dissabte i diumenge, en el seu cas a Tànger, però el seu diagnòstic estava fet i, com va confirmar ell mateix en arribar a Barcelona, no podrà jugar contra el Betis ni, molt probablement, contra l’Osasuna. El cas és que Valverde haurà de preparar el partit de diumenge que ve amb les absències segures de l’uruguaià i d’Ousmane Dembélé, i que la participació de Messi és força dubtosa. En el millor dels casos, l’argentí, que ahir es va entrenar al marge del grup, podrà jugar uns minuts contra l’equip de Rubi.

RESPONSABILITAT

El francès serà la principal referència després d’un mal debut a San Mamés
Rafinha i Carles Pérez tenen moltes possibilitats d’acompanyar Griezmann
Ahir Messi es va entrenar al marge i diumenge, a tot estirar, podrà jugar uns minuts
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)