Barça

Neymar seguirà sense jugar

Mercat. L’entrenador del PSG, Thomas Tuchel, assegura que no convocarà el davanter brasiler, tot i que es troba en perfectes condicions, mentre no s’aclareixi el seu futur; les negociacions per la seva sortida segueixen en punt mort

L’entrenador del París Saint-Germain, Thomas Tuchel, va anunciar ahir que Neymar no jugarà en el seu equip mentre no s’aclareixi el seu futur. “Està cada vegada més en forma, ha guanyat capacitat i ha treballat amb l’equip. Ha fet tots els entrenaments amb qualitat i intensitat. Però la situació entre ell i el club és la mateixa. La posició del club és clara. I, si la situació no s’aclareix, no jugarà. Si la situació s’aclareix abans de demà, jugarà. Si no, no”, va manifestar, taxatiu, el tècnic alemany. Les paraules de Tuchel arriben uns dies després que es filtres a la premsa que, tot i que la seva intenció era disposar de Neymar mentre estigués en el PSG, el club parisenc li recomanava de no fer-ho per tal d’evitar conflictes, sobretot amb l’afició.

Mentrestant, les negociacions per la sortida del davanter brasiler del club propietat de Nasser Al-Khelaïfi continuen estancades. Barça i Real Madrid, en tot cas, no han llençat la tovallola. En tot cas, davant la possibilitat que no hi hagi cap oferta que satisfaci el PSG, el jugador i l’equip francès es preparen per un escenari de continuïtat i s’esforcen per llimar les asprors en la seva relació.El futbolista, per la seva banda, té l’alta mèdica i estaria en condicions d’ajudar el seu equip en el partit d’avui, a les 21 hores, davant el Tolosa, al Parc dels Princeps.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)