Barça

Messi, ni convocat

Barça. Ernesto Valverde ha preferit no arriscar-se amb la recuperació de l’argentí, que no ha participat en l’entrenament i s’ha quedat al gimnàs

Sorpresa majúscula en la convocatòria del Barça per al primer partit de lliga al Camp Nou. Leo Messi no és a la llista i la seva reaparició es posposa una setmana més. L’argentí no s’ha pogut entrenar amb el grup en l’última sessió preparatòria a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i s’ha quedat fent treballa específic de recuperació al gimnàs. Per tant, Ernesto Valverde no l’ha inclòs en la llista de convocats.

La reaparició de Messi semblava més que probable després que l’estrella del Barça s’hagués deixat veure en alguns entrenaments amb el grup. Finalment, però, Antoine Griezmann tornarà a ser la referència ofensiva de l’equip. I ara gairebé en solitari, per les lesions de Dembélé i Luis Suárez. Valverde ha convocat Carles Pérez (que ja va jugar a San Mamés) i el juvenil de 16 anys Ansu Fati.

La llista la formen Ter Stegen, Iñaki Peña, Semedo, Piqué, Lenglet, Umtiti, Jordi Alba, Junior Firpo, Rakitic, Busquets, Arthur, Rafinha, Arturo Vidal, De Jong, Sergi Roberto, Griezmann, Carles Pérez i Ansu Fati.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)