Barça

Valdés: la idea de Cruyff “amb una mica de gas”

Juvenil A. El partit d’estrena de l’estadi Johan Cruyff entre els juvenils de l’Ajax i el Barça tindrà l’exporter blaugrana a la banqueta dels locals

Acostumat a viure amb els focus a sobre durant tota la seva carrera com a futbolista– “ja sabia que sortiria el nom de Van Gaal en algun moment”, va dir als periodistes, rient, en la roda de premsa d’ahir–, Víctor Valdés i el seu juvenil A seran els encarregats d’estrenar l’estadi Johan Cruyff. Contra l’Ajax, el conjunt blaugrana s’exposarà al ple que presentarà avui el camp i a les càmeres, amb les mirades posades en l’estrena a casa del flamant nou entrenador blaugrana.

Com tots els tècnics del planter, Valdés té la responsabilitat de mantenir i desenvolupar l’ADN blaugrana. I ho té clar. “És el futbol que he viscut des de petit, amb entrenadors, formadors, el futbol que m’ho ha donat tot, un futbol que no traeixi la idea del Barça. És Johan. És la nostra identitat però 2.0, amb una mica més de gas”, va afirmar el tècnic sobre el futbol que vol practicar amb el seu equip la temporada vinent. Valdés arriba amb les idees clares disposat a marcar una generació de futbolistes amb la seva experiència prèvia: “Jo vaig tenir una gran cagada com a futbolista professional en un temps en què, com ara, t’ho prometien tot. La meva funció és evitar que després ens penedim perquè jo he après de tot això”, va afirmar tot analitzant els diferents estímuls als quals han de respondre els joves futbolistes en els temps actuals: “Els entorns actualment són més grans que abans, en què tenies algun representant que no apareixia tant. El futbol està creixent i molt ràpid i la televisió també s’adona que el futbol de base té tirada, de manera que hi som també per vigilar tot això i que el Barça tingui els talents perquè puguin arribar al primer equip”. Valdés, que es va mostrar molt emocionat d’encetar aquesta etapa com a tècnic i d’estrenar l’estadi Johan Cruyff, va repassar el seu objectiu per a aquesta temporada: “Disfrutar de l’edat dels juvenils” de la mateixa manera que creu que l’estrella incipient, Ansu Fati, serà promocionada i no hi podrà comptar.

LES REACCIONS

La meva funció és vigilar-ho tot plegat i que el Barça tingui els talents perquè puguin arribar al primer equip al millor possible
Vull un futbol que no traeixi la idea del Barça. És Johan. És la nostra identitat però 2.0
Víctor Valdés
entrenador del juvenil a
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)