Barça

Dilluns que ve, 100 dies sense Leo Messi

Recuperació lenta. El capità, que no juga amb el Barça des de la final de copa, ajornarà el seu debut fins després de l’aturada de seleccions

Bones notícies per a Jagoba Arrasate i males notícies per a Ernesto Valverde. Ja se sap que mai plou al gust de tothom. Leo Messi sembla que tampoc viatjarà a Pamplona. El crac argentí no acaba de fer net de la lesió al soli de la cama dreta que es va fer el passat dia 5 d’agost i ahir al matí tampoc es va entrenar amb la resta dels seus companys. No ho va fer dilluns en l’entrenament de recuperació que va fer l’equip després de la victòria contra el Betis i tampoc ho va fer d’ahir en el retorn a la feina després que dimarts Valverde hagués concedit festa a la plantilla. De fet, Messi tan sols ha completat dues sessions amb la resta del grup en tot l’estiu. Caldrà seguir esperant.

Des del club es continua negant amb rotunditat que Messi hagi recaigut de la seva lesió i es nega també que el crac argentí estigui un altre mes de baixa com apuntaven algunes informacions. Però la realitat és que els culers hauran de seguir esperant per veure en acció un Messi que no juga un partit oficial amb el Barça des de la final de copa contra el València el mes de maig passat. Dilluns que ve, just el dia en què es tanca el mercat en el futbol espanyol, es compliran 100 dies sense Messi.

El missatge no ha canviat. Amb Messi, risc zero. Ernesto Valverde no vol jugar amb foc i no comptarà amb l’argentí fins que aquest estigui al cent per cent. Ara mateix la idea és que tampoc jugui contra l’Osasuna i que Leo aprofiti els quinze dies de la primera aturada de la lliga per seleccions per recuperar-se totalment. El capità no ha fet pretemporada i el fet que ara s’aturi la lliga juga a favor seu per tal de continuar recuperant sensacions. En els càlculs apareix ara una nova data en l’horitzó. Leo Messi podria tornar a entrar en joc el dia 14 de setembre contra el València en la quarta jornada de lliga, curiosament el mateix rival contra el qual va jugar el seu últim partit.

Inquietud lògica entre els culers, impacients per veure Leo Messi ja de curt, però preocupació només a mitges. El bon sabor de boca que va deixar la gran actuació d’Antoine Griezmann contra el Betis dona cert aire. Ernesto Valverde tornarà a alinear dissabte l’internacional francès com a referència en atac i podria repetir amb Rafinha i Carles Pérez a les bandes.

OSASUNA-BARÇA

A Pamplona tot indica que Valverde repetirà amb Griezmann, Carles Pérez i Rafinha
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)