Barça

Van Dijk, jugador de l’any a davant de Messi i Cristiano

Premiats. El central holandès és escollit millor futbolista del curs passat per la UEFA per davant de Messi i Cristiano Ronaldo. Messi és el millor davanter i De Jong, el millor migcampista

El sorteig de la fase de grups de la Champions League que s’ha fet a Mònaco ha servit també perquè la UEFA entregui els premis als millors futbolistes de la passada temporada. El central del Liverpool, Virgil van Dijk, s’ha imposat als altres dos finalistes, Leo Messi i Cristiano Ronaldo.

Els premis han tingut protagonisme blaugrana. I és que Leo Messi ha estat escollit millor davanter per davant de Cristiano Ronaldo i Sadio Mané. A més, Frenkie de Jong ha estat nomenat millor migcampista del passat curs per davant de Christian Eriksen i Jordan Henderson.

Els altres dos guardons han estat per a dos jugadors del Liverpool, el campió d’Europa. El brasiler Alisson Becker ha estat escollit millor porter del passat curs, imposant-se en la votació a Marc André Ter Stegen i Hugo Lloris. Van Dijk ha estat el millor defensa per davant del seu company Trent Alexander-Arnold i Matthijs de Ligt.

La jugadora anglesa de l’Olympique de Lió, Lucy Bronze, ha estat escollida millor jugadora del passat curs per davant de les seves companyes d’equip: Ada Hegerberg i Amandine Henry.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)