Barça

Comença fent pujada

El Barça s’haurà d’enfrontar a dos rivals de nivell, el Dortmund i l’Inter de Milà, en una fase de grups en què el Manchester City i el Madrid han tingut molta més fortuna amb adversaris més assequibles

El Barça tindrà rivals de màxima exigència en la lliga de campions des de la primera fase. El sorteig, efectuat ahir, ha deixat el conjunt blaugrana en el mateix grup que el subcampió alemany, el Dortmund, i l’Inter, que planeja tornar a la primera plana esportiva continental. L’Slavia de Praga, campió de la lliga txeca, és el tercer rival del Barcelona.

Com va succeir el curs passat, els blaugrana s’hi hauran de posar des de la primera fase. “Per nom és clar que és un grup amb dificultats”, va assenyalar ahir Guillermo Amor com a portaveu del Barça. “Però som conscients que qualsevol grup pot ser difícil i es fa més o menys difícil depenent de l’estat de forma amb què el teu equip hi pugui arribar”, hi va afegir. El Dortmund acaba de guanyar la supercopa alemanya i té a les seves files l’exdavanter blaugrana Alcácer, que aquesta temporada ha fet tres gols en dos partits i que el curs passat va acabar amb 18 dianes. “A Alemanya està oferint un gran rendiment, tal com va mostrar quan va estar amb nosaltres. El Dortmund, en general, és un equip que pressiona molt, que corre i que juga bé”, va dir Amor, que sobre l’Inter va matisar: “Els italians sempre són un equip difícil a domicili.” El conjunt nerazzurro s’ha reforçat aquest estiu amb jugadors de renom (Alexis Sánchez, Godín i Lukaku) i amb Antonio Conte volen tornar a regnar a Europa. L’Slavia de Praga, en canvi, apunta a ser la ventafocs del grup.

Amb més sort

Al Manchester City, un dels favorits en la competició, li ha quedat un grup inicial força accessible en què el seu rival més difícil prové del quart bombo (l’Atalanta). El Madrid, que formava part del segon bombo i que s’havia d’enfrontar amb un dels galls, també ha estat afortunat amb dos rivals plans (Galatasaray i Bruges) i un dels primers més accessibles, el París Saint-Germain. El València també haurà de batallar contra el Chelsea i l’Ajax, que comencen com a favorits per a les dues primeres places del grup H.

LES REACCIONS

El Dortmund és un equip que pressiona i juga bé, i l’Inter serà difícil quan juguem a domicili
Guillermo Amor
portaveu del barça
Qualsevol grup pot ser difícil i es fa més o menys difícil depenent de l’estat de forma amb què el teu equip hi pugui arribar
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)