Barça

Valverde: “Tinc ganes que s’acabi el mercat i que descansem tots”

Barça. El tècnic blaugrana no vol parlar de Neymar, ni de Dembélé, i subratlla que els tres punts de demà, davant l’Osasuna, són molt importants per al seu equip

Ernesto Valverde ha parlat aquesta tarda en roda de premsa. Un dia abans de la visita a El Sadar, le tècnic del FC Barcelona ha repassat l’actualitat blaugrana. Abans, però, ha dedicat unes paraules de condol a Luis Enrique, que ahir va perdre la seva filla. “És difícil trobar les paraules adequades per reconfortar a qui viu moments tan durs. En tot cas, envio tot el nostre suport i ànim, de part dels qui formem el Barça. I una abraçada enorme”, ha dit.

Tot seguit, aquestes han estat les seves respostes:

Osasuna: “Independentment del bon historial a casa, en els ultimes mesos, sempre ha estat un rival temible a El Sadar. És un equip que t’empeny cap a la teva porteria. No et pots descuidar. Ara, a més, viuen una festa: acaben de tornar a primera, han començat bé i suposo que hi haurà molt bon ambient al camp. A més, farà molta calor. Però els tres punts són molt importants per a nosaltres.”

Neymar: “Tinc ganes que s’acabi el mercat, que sabem com queda tot i que descansem tots. S’està fent llarg. De Neymar no puc dir res més que és un jugador d’un altre equip.”

Messi: “Segueix el procés de recuperació normal. En aquests dies de marge que tindrem, amb els partits de selecció, esperem que estigui disponible contra el València. Després hi haurà partits molt seguits i esperem poder comptar amb ell.”

Dembélé: “De moment està lesionat. Hem d’esperar que es recuperi i després ja veurem. No vull comentar res més sobre ell.”

Rakitic: “És un gran jugador, que ha disputat molts partits aquí i no hi ha res que em faci pensar que no seguirà. És cert que no va jugar contra el Betis, però tampoc va jugar Busquets contra l’Athletic.”

Sorteig Champions: “Ha estat un sorteig dur, com en els anys anteriors. Serà complicat, com habitualment. L’any passat vam guanyar vuit partits i la intenció aquest any és tornar a acabar primers de grup.”

Griezmann: “Diumenge tenia un partit important, perquè tots els focus el miraven, i va respondre com s’esperava. Ara esperem que hi hagi continuïtat.”

Miranda, cedit al Schalke: “Ha de seguir avançant en la seva evolució com a jugador. L’any passat era el segon lateral esquerre i va jugar alguns partits. Finalment, vaig decidir comptar amb un lateral dret a l’esquerra, quan no jugava Alba. Crec que li falta una mica més de temps. Té moltes qualitats, però pensem que s’ha de continuar formant”

Farà l’alineació demà pensant en el mercat?: “No, en absolut. No estic gens pendent del mercat. Abans del partit contra l’Athletic, Coutinho ja tenia un acord per marxar, però ara la situació és diferent.”

És incòmode treballar amb jugadors que poden estar implicats en el mercat?: “Aquestes situacions es donen perquè el mercat està obert. Per això demanem que el mercat es tanqui abans de començar a competir. Hem d’estar per damunt dels rumors i si, és incòmode.”

De Jong: “Ha d’acoblar-se a la dinàmica de l’equip i de la competició de la lliga. Estic molt content amb ell, perquè te recorregut, d’àrea a àrea, xuta bé i pot jugar en dues posicions.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)