Barça

El retorn de Neymar és complicat, però hi ha temps

Mercat. El Barça refusa l’última proposta del PSG per repatriar el brasiler i ara espera que el club francès, que té un problema amb el jugador, faci algun moviment aquest cap de setmana

Encara no tiren la tovallola al Camp Nou pel que fa al retorn de Neymar, però admeten que és difícil. Ho continuaran intentant fins que es tanqui el mercat dilluns, 2 de setembre, però creuen al club blaugrana que poder repatriar el brasiler depèn ja més del mateix jugador i del que sigui capaç de pressionar el París Saint-Germain i d’un canvi de posició per part del club francès.

Com va avançar ahir Mundo Deportivo, la cúpula directiva del Barça es va trobar ahir per analitzar la nova proposta del PSG, la que Nasser al-Khelaïfi, president del club parisenc, va fer a Josep Maria Bartomeu a Mònaco. Després de la trobada, el Barça va enviar un correu electrònic a París en què refusava la proposta.

El club francès valora Neymar en uns 200 milions d’euros i demana aquests diners després que els jugadors blaugrana que havien d’entrar en l’operació per deixar-la en 130 milions (Dembélé, cedit, i Rakitic i Todibo, traspassats) no hagin estat disposats a canviar de club, especialment el davanter.

El Barça no pot assumir la quantitat que demana el club que presideix Al-Khelaïfi i ho deixa ja tot en mans d’un canvi de posició del PSG, que sap que té un problema amb Neymar i també que el brasiler només vol anar al Barça. Això o que des de París acabin convencent els tres futbolistes del Barça amb el seu projecte i aquests vulguin canviar d’aires. Sembla difícil després de veure ahir la convocatòria d’Ernesto Valverde per al partit d’aquesta tarda a Pamplona. S’especulava amb la possibilitat que Rakitic es quedés a Barcelona pendent de l’operació Neymar, però el croat, que ha estat suplent en els dos primers partits de lliga, va entrar en la llista. De fet, el mateix Valverde va explicar que comptava amb el migcampista per a aquesta temporada.

Després d’aquest nou capítol del serial, el Barça considera que ha fet tot el possible perquè Neymar tornés al Camp Nou i que ara la pilota és a la teulada del PSG, i espera que el club francès, que continua buscant un relleu del brasiler, faci algun moviment aquest cap de setmana, abans que dilluns es tanqui el mercat.

Juan Miranda, cedit dos anys al Schalke 04

Tant el Barça com el Schalke 04 van fer ahir oficial la cessió de Juan Miranda al club alemany per dues temporades. La cessió no té cap opció de compra i el Barça podria recuperar el defensa del planter després de la primera temporada. Miranda, que ja va ser presentat ahir, ha optat per aquesta cessió després de veure que no tindria oportunitats al primer equip del Barça. El jugador, que el curs passat va tenir alguna presència en l’onze de Valverde, va ser convocat ahir pel seleccionador estatal sub-21, Luis de la Fuente, per jugar contra el Kazakhstan i Montenegro. També van ser convocats els blaugrana Aleñá, Iñaki Peña, Carles Pérez, Jorge Cuenca i Abel Ruiz.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)