Barça

Ernesto Valverde

Entrenador del FC Barcelona

“Tinc ganes que s’acabi el mercat, s’està fent llarg”

El primer que va fer Ernesto Valverde quan es va posar davant de la premsa, ahir a la tarda, va ser manifestar el seu dolor per la mort de Xana, la filla de Luis Enrique que, amb només nou anys, va perdre la vida dijous al vespre. “És difícil trobar les paraules adequades per reconfortar qui viu moments tan durs. En tot cas, li envio tot el nostre suport i el nostre ànim, de part dels qui formem el Barça. I una abraçada enorme”, va deixar anar, visiblement afectat per la desgràcia del seu antecessor. En el torn de preguntes posterior va haver de començar parlant del partit d’aquesta tarda i del rival, l’Osasuna. “Independentment del bon historial que presenten, a casa, en els últimes mesos, sempre ha estat un rival temible a El Sadar. És un equip que t’empeny cap a la teva porteria, no et pots descuidar. Ara, a més, viuen una festa: acaben de tornar a primera divisió, han començat bé la lliga i suposo que hi haurà molt bon ambient al camp. A més, al camp hi farà molta calor. Però per a nosaltres els tres punts són molt importants”, va comentar, en una sucosa resposta.

Després, els noms propis van protagonitzar la roda de premsa. El primer de tots, per descomptat, el de Neymar. “Tinc ganes que s’acabi el mercat, que sapiguem com queda tot i que descansem tots plegats. S’està fent llarg. De Neymar només puc dir que és un jugador d’un altre equip”, va etzibar Valverde, sense amagar com està vivint el serial d’aquest estiu. “Si faré l’alineació de demà pensant en el mercat? No, en absolut. No n’estic gens pendent. Abans del partit contra l’Athletic, Coutinho ja tenia un acord per marxar, i per això no va jugar. Però ara mateix la situació és diferent”, va respondre també, qüestionat sobre els jugadors de la seva plantilla que es poden veure implicats en traspassos de darrera hora. “Aquesta situació es dona perquè el mercat encara està obert. Per això molts demanem que es tanqui abans de començar a competir. Hem d’estar per damunt dels rumors i, certament, és incòmode”, va dir també.

El sorteig de Champions League li va semblar “dur, com en les temporades anteriors”. Però hi va afegir: “L’any passat vam guanyar vuit partits i vam empatar-ne dos”, i que “la intenció, aquest any, és tornar a acabar primers de grup”. Sobre Messi va dir que “continua el seu procés de recuperació” i que espera disposar d’ell en el partit de la jornada 4, contra el València. Sobre Dembélé: “Hem d’esperar que es recuperi i, després, ja ho veurem.” Quant a Rakitic, va treure importància de la seva suplència en els dos primers partits de lliga. I sobre Griezmann, que espera que el seu bon rendiment contra el Betis tingui continuïtat aquesta tarda.

LA PRÈVIA

Messi continua el seu procés de recuperació. Esperem que estigui disponible en el partit contra el València
Segur que l’ambient els serà molt favorable, però els tres punts són molt importants per a nosaltres
L’Osasuna t’empeny cap a la teva porteria. Han començat bé i viuen una festa, perquè acaben de tornar a primera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)