Barça

El Madrid vol pescar en aigües tèrboles

1a divisió. L’equip blanc visita aquesta nit Vila-real, on hi ha mala maror després d’un mal inici de lliga

Vila-real es presenta, per al Real Madrid, com una bona oportunitat per tornar a sumar tres punts després de l’ensopegada de la setmana passada, al Santiago Bernabéu, contra el Valladolid, i abans de l’aturada per partits de seleccions. A la Plana, el joc i el resultats de les dues primeres jornades –l’empat a quatre contra el Granada, a casa, i la derrota contra el Llevant– han generat uns dubtes que l’equip de Zinédine Zidane vol aprofitar. “No han tingut bons resultats però et poden posar en dificultats”, advertia ahir l’entrenador francès. I és que el Vila-real està obligat a fer un pas endavant en el seu joc per esvair les males sensacions. Sigui com sigui, ben segur que el duel serà de molta exigència per al Madrid. “Serà un partit de màxima dificultat, però soc optimista”, deia Javier Calleja, el tècnic groguet.

El partit, a més, està envoltat d’una certa polèmica , ja que Jesús Gil Manzano, l’àrbitre designat per dirigir-lo, és qui controlava el VAR en les discutibles decisions del Llevant - Vila-real de la passada jornada, que va acabar amb triomf granota (2-1). Per altra banda, les baixes de Hazard, Isco i James Rodriguez, faran que el Real Madrid es presenti a l’estadi de la Ceràmica amb Luka Modric com a cervell. El croat prendrà el comandament després de complir sanció per l’expulsió contra el Celta. A ell i a Karim Benzema, autor de dotze gols en els seus últims dotze partits, s’aferra el madridisme com a principals arguments per creure en la victòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)