El Barça es deixa dos punts a Pamplona (2-2)

Osasuna-Barça. Un penal de Piqué transformat per Roberto Torres a nou minuts del final, espatlla un altre dia històric per Ansu Fati

El Barça no ha pogut passar de l’empat en la seva visita al camp de l’Osasuna, un dels tres equips nouvinguts aquesta temporada a la primera divisió i marxarà a l’aturada per les seleccions amb només quatre punts de nou possibles després de les tres primers jornades de lliga.

El conjunt navarrès s’ha avançat ben aviat en el marcador amb un gol de Roberto Torres en el minut 7 de partit. La centrada de Brandon des de la dreta l’ha rematat al fons de la xarxa el millor home de l’Osasuna en el partit. Roberto Torres, lliure de marca, ha afusellat a Ter Stegen amb una rematada de primeres al segon pal. Ell ha estat l’home que ha frustrat les aspiracions de victòria del Barça, amb un segon gol, aquest des dels onze metres, a només nou minuts del final del partit. Penal xiulat per Martínez Munuera per unes mans de Piqué dins l’àrea i doblet de Roberto Torres.

En clau blaugrana el gran nom propi del partit ha estat Ansu Fati. El davanter del planter s’ha convertit avui en el futbolista més jove de la història del Barça en marcar en partit oficial, superant a Bojan. L’entrada d’Ansu Fati ha estat un dels moviments d’Ernesto Valverde durant el descans i quan només feia sis minuts que estava al damunt de la gespa ha connectat una gran rematada de cap que ha servit per superar Rubén, precedida d’una bona centrada de Carles Pérez. Gol històric.

Arthur, un altre dels homes que havia entrat en aquesta segona meitat, ha fet l’1-2, després de retallar dins l’àrea i connectar una bona rosca. Era el primer gol del brasiler amb la samarreta del Barça també en partit oficial.

El Barça havia fet el més difícil, però el posterior penal de Piqué ha acabat sent decisiu. Al final, dos a dos, i el Barça que continua sense guanyar fora de casa en aquest inici de campionat.