Barça

Arthur és l’únic que no es juga res en la primera aturada

Internacionals. Tots els jugadors, exceptuant el migcampista brasiler, disputen partits classificatoris per a la pròxima Eurocopa de l’any 2020

Com sol ser habitual quan hi ha una aturada de seleccions, la plantilla del FC Barcelona queda reduïda a mínims per exercitar-se a Barcelona. Els pocs que queden ho tornaran a fer avui al matí i no hi tornaran fins dilluns. Fins a deu jugadors del primer equip i quatre més del Barça B han marxat per disputar partits amb els seus equips nacionals. La majoria dels futbolistes tenen enfrontaments importants perquè són classificatoris per a la pròxima Eurocopa del 2020. Arthur Melo és l’únic que no es juga res en aquesta primera aturada després de les tres primeres jornades de lliga.

El Brasil disputarà dos amistosos, contra Colòmbia i el Perú, i tots dos partits es jugaran als Estats Units. Pel que fa als europeus, Ter Stegen ha marxat amb Alemanya per disputar els partits de la cinquena i la sisena jornada de la fase de grups classificatoris per a l’Eurocopa. El conjunt alemany ocupa el segon lloc del seu grup amb nou punts. El primer partit l’enfrontarà a Holanda el 6 de setembre, on coincidirà amb el seu company d’equip Frenkie de Jong, i el segon, que es disputarà el 9 de setembre, serà contra Irlanda. El partit entre alemanys i holandesos és més important per als segons perquè ocupen la tercera plaça del grup i volen intentar atrapar les dues seleccions que tenen al davant. Al marge de jugar contra Alemanya, la selecció oranje també s’enfronta a Estònia.

Nelson Semedo, que a Pamplona va tenir una molt mala actuació i va ser substituït en arribar al descans, intentarà treure’s aquestes males sensacions ajudant Portugal a aconseguir la primera victòria en la lligueta. Portugal, vigent campiona de la UEFA Nations League, jugarà contra Sèrbia i Lituània. La campiona del món, França, és la que té més jugadors del Barça a les seves files després de la convocatòria a última hora d’Umtiti per la lesió de Laporte, defensa del City. La vigent campiona del món lidera el seu grup i en principi no ha de tenir problemes per imposar-se en cap dels dos partits que jugarà contra Albània i Andorra. A més a més, tots dos es juguen a l’Stade de France.

Qui també és primera en el seu grup és Espanya. Amb Busquets i Alba en la llista s’enfronten a Romania i les illes Fèroe, dos rivals inferiors. A més, Abel Ruiz, Carles Pérez, Aleñá, Cuenca i Iñaki Peña han estat citats per a la sub-21, que afronta dos partits classificatoris per a l’europeu sub-21.

De Jong, premi al talent de l’any

Frenkie de Jong va recollir dilluns a Hilversum (Holanda) el premi Johan Cruyff al talent de l’any. Un distintiu que, des del 1984, defineix el futbolista més jove de 21 anys amb més talent a la primera i la segona divisió holandesa. El premi rebia inicialment el nom de “Talent Holandès de l’Any” i va ser substituït per “premi Johan Cruyff” el 2003. Després de recollir-lo, va parlar dels seus primers partits al Barça i va admetre que pot millorar. “Soc nou a l’equip i he estat titular en els tres partits de lliga malgrat que tenim molts jugadors en la mateixa posició. Però crec que puc jugar millor del que ho he fet fins ara.” De Jong assegura que el seu objectiu és mantenir la titularitat i també que és molt feliç vivint a Barcelona amb la seva parella.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)