Barça

El Barça aposta per la Rambla en la nova botiga

Negoci blaugrana. Avui obre al públic la cinquena Barça Store, molt a prop de la font de Canaletes, en un espai de 1.900 metres quadrats remodelat per l’estudi d’arquitectes Capella García

Avui obre les portes una nova Barça Store, al cor de Barcelona, molt a prop de la font de Canaletes. I precisament pren el seu nom d’aquest emblemàtic racó del celebració barcelonista. Es tracta de la cinquena botiga del FC Barcelona, després de les del Camp Nou, el passeig de Gràcia, La Roca Village i la T2 de l’aeroport, i està situada en un dels més importants centres turístics de la capital de Catalunya. “El Barça aposta per la Rambla, una zona que no passa pel seu millor moment històric”, destacava Juli Capella, l’arquitecte responsable del projecte de remodelació de l’edifici que ocuparà la Barça Store Canaletes, durant la visita que hi va fer ahir la premsa.

L’estudi Capella García s’ha inspirat en elements iconogràfics del modernisme i el noucentisme per donar caràcter a la botiga, i ha volgut respectar i integrar els detalls decoratius originals de l’edifici, com ara les columnes. La botiga es troba al número 124 del mític carrer barceloní i l’edifici on està situada es va construir a finals del segle XIX, molt a prop del gimnàs Soler, on Joan Gamper va fundar el Barça l’any 1899. Durant els anys vint del segle passat va ser la seu del diari Las Noticias, on els aficionats al futbol anaven a conèixer els resultats del seu equip. A partir de 1945, i fins que va ser adquirida pel Barça, hi havia l’hotel Montecarlo.

Experiències Barça

Té una superfície de 1.900 metres quadrats, dividits en tres plantes i, segons Juli Capella, el que la fa especial, a més de la seva ubicació, és que “està plantejada com un espai d’experiències cent per cent Barça”. A la planta 0 s’hi troba la roba masculina i els equipaments del primer equip. Té un espai central on es reprodueixen imatges del Camp Nou en pantalles LED. A més, també s’hi pot trobar una rèplica de la font de Canaletes. La planta 1 és el lloc de la roba femenina i les samarretes de les seccions professionals del Barça. L’antic saló de té de l’hotel Montecarlo, situat en aquesta planta, és ara una sala que homenatja la història blaugrana, amb diferents elements, com ara una figura de Messi que es pot veure des del carrer i un futbolí en què el Barça juga contra un equip d’onze personatges de l’imaginari català i barcelonista. Finalment, a la planta -1 els més petits hi trobaran la seva roba i podran gaudir de diferents espais lúdics. Aquí també hi ha la zona de personalització de les samarretes i un nou espai que permet personalitzar altres objectes.

EMBLEMÀTIC

L’edifici on es troba la botiga va ser la seu del diari ‘Las Noticias’ i de l’hotel Montecarlo
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)