Barça

La lesió de Semedo queda només en un ensurt i Umtiti torna a Barcelona

Internacionals. Els metges de Portugal tranquil·litzen els del Barça i els informen que el lateral té un traumatisme però que no és res important

Des del FC Barcelona es va témer el pitjor quan Nelson Semedo va haver de marxar en llitera del partit entre Sèrbia i Portugal (2-4) després de rebre un fort cop al turmell per una entrada de Kolarov. En un primer moment va semblar que la lesió podria ser de gravetat però des de la federació portuguesa no van tardar gaire a informar que el lateral dret s’havia fet un fort traumatisme però que no existia cap lesió de gravetat i que simplement eren molèsties. Els metges de Portugal han mantingut contactes amb els del Barça per informar-los amb exactitud de quin és l’estat real del futbolista i els van tranquil·litzar.

Mentre esperen per veure com evoluciona de les seves molèsties, el club blaugrana desitjaria que Semedo no jugués el partit entre Portugal i Lituània perquè pugui arribar en bones condicions a l’enfrontament de dissabte contra el València al Camp Nou. Ara bé, s’haurà de veure com respon en el pròxims entrenament i quina decisió pren el tècnic portuguès, els metges i el mateix jugador. Semedo ha començat la temporada com a lateral dret titular en el Barça, però en l’últim partit contra l’Osasuna va completar un primer temps molt fluix i Valverde el va substituir en el descans per recuperar Sergi Roberto per a la defensa. Caldrà esperar a veure si pot jugar dissabte per veure què acaba fent el tècnic barcelonista.

D’altre banda, qui sí que torna a Barcelona és Samuel Umtiti. El central no va participar en el partit en què França va guanyar Albània (4-1) per un hematoma al peu dret. La federació francesa ja ha confirmat que serà baixa per al partit contra Andorra. Umtiti torna a Barcelona per ser examinat pels metges del primer equip del Barça i caldrà esperar a veure si arriba en condicions per al partit contra el València. En qualsevol cas, el francès ha estat suplent en els tres primers partits de lliga perquè Valverde manté la confiança en la parella formada per Piqué i Lenglet. El francès també va ser titular amb França al costat del madridista Varane.

SEMEDO

El Barça espera que no jugui contra Lituània perquè arribi bé contra el València

UMTITI

Té un hematoma al peu dret i torna a Barcelona per ser examinat pels metges del club
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)