Barça

“Neymar era feliç al Barça”

Trenca el silenci. El pare del jugador reconeix que un brasiler només vol estar on és “feliç” i que el seu fill ho era a Barcelona i es va commoure quan li van demanar si volia tornar

El pare i representant de Neymar va trencar ahir el silenci per parlar del que s’ha viscut aquest estiu amb el possible traspàs del seu fill. No va amagar que el desig de Neymar era tornar a ser jugador del Barça. “Un brasiler només vol estar on és feliç. I ell era molt feliç al Barça. Quan els seus amics li van dir si volia tornar, es va commoure”, va afirmar a l’Edinburgh Sports Conference. El pare de Neymar va reconèixer que no ho tenia gens fàcil per fer-lo retornar al Barça davant la negativa del PSG a posar facilitats. “Com agent, un se sent feble quan no hi ha una estructura que et permeti sortir. No hi havia cap clàusula de rescissió de contracte, i això va fer que les coses fossin molt difícils. Vam lluitar per trobar un punt d’acord. Vam donar el millor de nosaltres per ell.”

Malgrat que el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, va assegurar en una entrevista a Barça TV que Neymar no vindria en el mercat d’hivern, el responsable esportiu del PSG, Leonardo, continuarà treballant per buscar-li una sortida, perquè entén que serà molt complicat gestionar el grup amb un jugador com Neymar a disgust.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)