Barça

Messi: “No sé si van fer tot el possible per portar Neymar”

Molt clar. L’argentí assegura en una entrevista que volia el retorn del brasiler, amb qui va parlar, i sobre la seva continuïtat diu que es vol quedar però afegeix que també “vol guanyar”

En una entrevista al diari Sport molt clara i que pot generar alguna incomoditat a la planta noble del Camp Nou, Leo Messi repassa molts dels temes que afecten l’actualitat blaugrana. Parla molt sobre Neymar i fins i tot posa en dubte que el Barça hagi fet tot el possible per aconseguir el seu retorn. “M’hagués encantat que vingués, augmentava les nostres possibilitats d’aconseguir els objectius. Parlava amb ell durant les negociacions i tenia ganes de tornar. La seva arribada hauria donat un salt de qualitat al club en patrocinis i imatge. No sé si van fer tot el possible per portar Neymar.”, afirma. El capità, això sí, afegeix que negociar amb el PSG i insisteix en que des de la plantilla no van imposar res i que només van donar la seva opinió. Per negar la cantarella que ell mana en el club, posa l’exemple del no fitxatge de Neymar. “No estic decebut perquè no vingui però m’hauria agradat.”.

També parla sobre la seva continuïtat i explica que el seu pare és qui negocia les renovacions i, per primer cop, es mostra una mica ambigu sobre el seu futur. “Això és casa meva i em vull quedar, però vull guanyar.”, etziba. També es mostra partidari que Carles Puyol torni al club com a màxim responsable esportiu i reconeix que no s’ha fet bé la feina en aquesta parcel·la en els últims anys. “Que hi hagi tants canvis no ens afecta, però per al club és bo que hi hagi una estabilitat i no tant canvi. Els jugadors que arriben de vegades no s’adapten perquè no és fàcil jugar al Barcelona. No sé si voldria acceptar el càrrec, però Puyol seria un secretari tècnic ideal, una elecció molt bona per tot el que representa.”, diu.

De Griezmann diu que no el coneix i que ja tindrà temps de fer-ho i compartir coses i de Dembélé que és un futbolista amb unes condicions “impressionants” però amb mala sort amb les lesions però està convençut que aquest serà l’any de l’extrem francès. Torna a ressaltar que Valverde no va tenir la culpa en la derrota contra el Liverpool i assegura que han de reaccionar ràpid en la lliga “perquè no es pot començar així, encara que no és preocupant.”.

Finalment, confirma que no jugarà contra el València i espera poder reaparèixer en la champions contra el Borussia Dortmund o contra el Granada en la lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)