Barça

“A Messi se li va obrir una mica la cicatriu, anem amb més calma”

Valverde en 9 frases

EL VALÈNCIA: “Serà un partit similar als de la temporada passada. Han canviat d’entrenador però fa dos dies, poc temps per canviar coses. Tindran una línia semblant. Juguen molt bé a la contra, un 4-4-2 clàssic amb les línies molt juntes. Et fan gol a la mínima perquè són resolutius. Són un equip de champions, esperem un gran partit.”.

L’ENTREVISTA A MESSI: “No l’he volgut llegir. El que passa amb Messi és que tothom interpreta o sobreinterpreta el que diu. Tot el que diu es mira amb prismàtics. Parla molt natural.”.

QUAN TORNARÀ A JUGAR MESSI?: “Semblava que era una petita aturada en la recuperació però se li va obrir una mica la cicatriu. Anem amb una mica més de calma, no sé si tornarà dimarts o més endavant. No vull crear expectatives. Difícil per dimarts.”.

EL FUTUR DE MESSI: “No em preocupa. Cadascú decideix sobre el seu propi futur, d’igual manera que el club decideix quins jugadors té. A vegades s’intenta veure més coses del que realment passen.”.

LA BAIXA DE MESSI: “Està clar que la baixa de Leo la notarem sempre. Altres jugadors han de fer un pas endavant. Contra el Betis, Antoine (Griezmann) va fer un parell de gols i volem que tingui més continuïtat.”.

NEYMAR: “Hem parlat d’ell durant el mercat i també ara. Està en un altre equip. És un gran jugador. Les negociacions s’han narrat en streaming. Les qüestions internes no tenen perquè sortir a fora.”.

LESIONATS: “Esperem anar recuperant jugadors lesionats, sobretot els del davant. Hem d’utilitzar tota la plantilla. A dalt hem tingut una seqüència de lesions que han afectat una línia.”.

PIQUÉ I ELS SEUS VIATGES: “És veritat que va estar en algun lloc l’any passat, però no ens va anar tan malament i va fer una gran temporada. Si vol anar a veure un partit de tennis en el seu temps lliure no està malament, no?.”.

RAKITIC: “No crec que Rakitic estigui tocat. Tenim molts jugadors al mig del camp i el que no jugui és noticia com si no juga Arthur, Vidal, Aleñá o Busquets. Aquest any hi haurà moltes preguntes sobre si no juga algun migcampista però es normal perquè n’hi ha molts. Ha arribat De Jong i Sergi Roberto està jugant allà. Algunes posicions estan més cobertes que altres.”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)