Barça

“Tot el que diu Messi es mira amb prismàtics”

Valverde. El tècnic diu que no va llegir l’entrevista a l’argentí, lamenta que s’interpreta massa tot el que diu, i gairebé el va descartar per dimarts

Ernesto Valverde tampoc veu cap esquerda entre el Barça i Leo Messi. Conscient que li preguntarien sobre la famosa entrevista, va voler relativitzar-la, tant que fins i tot va assegurar que no l’havia llegida, i va fer una crida perquè no s’analitzi des de tants angles i amb tanta transcendència les paraules de l’argentí. “El que passa amb Leo és que tothom interpreta o sobreinterpreta el que diu. Es mira amb prismàtics. Respon de forma natural, no li dono gaire importància.” Això serveix pel que va dir sobre Neymar i per la frase sobre si seguirà. “No em preocupa el futur de Messi. Cadascú decideix sobre el seu futur, d’igual manera que el club decideix quins jugadors té. A vegades s’intenta veure més coses del que realment passen”, va dir.

I el que passa és que Messi no podrà jugar avui contra el València, i molt possiblement tampoc contra el Borussia Dortmund en el debut europeu. Valverde pràcticament el va descartar. “Semblava que era una petita aturada en la recuperació, però se li va obrir una mica la cicatriu. Anem amb una mica més de calma, no sé si dimarts o més endavant. No vull crear expectatives. Difícil per dimarts.” Ara bé, està convençut que poden sortir-se’n sense ell malgrat admetre que és innegable que el troben a faltar. És l’hora de l’equip i dels altres pesos pesants. “El fet que no hi sigui Leo és important per a nosaltres, no ho negaré. Ja hi ha hagut altres moments en què ell no hi era i hem guanyat els partits. És un jugador determinant, i sobretot contra equips que es tanquen molt. Esperem que torni aviat, però que torni bé, per no fer passos enrere com ens ha passat. Altres jugadors han de fer un pas endavant. Contra el Betis, Antoine va fer un parell de gols, i volem que tingui més continuïtat.”

Perquè el Barça necessitarà una bona actuació col·lectiva si vol superar el València, un equip al qual no van poder guanyar la temporada passada i que els va vèncer en la final de la copa. Malgrat el canvi de tècnic, Valverde espera el València de sempre. “Serà un partit semblant als de la temporada passada. Han canviat d’entrenador, però fa dos dies, poc temps per canviar coses. Tindran una línia semblant. Juguen molt bé al contraatac, 4-4-2 clàssic amb les línies molt juntes. Et fan gol a la mínima perquè són resolutius. Són un equip de Champions, esperem un gran partit.”

Amb el seu estil de no magnificar les polèmiques, Valverde va ironitzar quan li van preguntar si pactaria amb Piqué els seus viatges per la Davis. “És veritat que va estar en algun lloc l’any passat, però no ens va anar tan malament i va fer una gran temporada. Si vol anar a veure un partit de tennis en el seu temps lliure, no està malament, no?”, va preguntar-se. Finalment, va explicar que no creu que Rakitic estigui “tocat” per les seves suplències en els primers partits, i va recordar que per aquesta temporada té un excés de migcampistes i que hauran de fer rotacions.

Altres jugadors han de fer un pas endavant. Contra el Betis, Antoine va fer un parell de gols, i volem que tingui més continuïtat
A Messi se li va obrir una mica la cicatriu. Anem amb una mica més de calma. No soc metge, però difícil per dimarts,
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)