Barça

Satisfacció i optimisme

Recollida de firmes. Víctor Font, de Sí al Futur, va estar demanant el suport als socis per poder introduir en l’ordre del dia de l’Assemblea de Compromissaris el vot electrònic

L’empresari i líder de la plataforma Sí al Futur, Víctor Font, va aprofitar el partit contra el València per recollir signatures per poder portar a l’Assemblea de Compromissaris del 6 d’octubre la introducció del vot electrònic al FC Barcelona. Perquè la proposta de Sí al Futur entri en l’ordre del dia, cal aportar almenys 3.253 signatures. La xifra equival al 3% del sufragi passiu dels socis.

Hi havia quatre punts de recollida a l’estadi i van ser bastants els socis que es van interessar per la proposta i per donar suport a la iniciativa. Encara s’ha de fer el recompte però fonts de l’equip de Sí al Futur van assegurar que estaven més que satisfets i que eren “optimistes”. Van destacar que els socis del Barça havien mostrat molta disposició a firmar i que havien rebut comentaris molt positius pel que fa a la introducció del vot electrònic. Víctor Font vol que s’implanti perquè el soci pugui decidir en més temes que fins ara. El club manté que, en el dia d’avui, la llei catalana de l’esport no ho permet i que encara no és del tot segur.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)