Barça

Neymar: “Vaig fer tot el possible, però no em van deixar sortir”

No perdona. Tot i el gol salvador, el brasiler es mostra sincer amb la seva situació

Neymar ha estat en boca de tothom al llarg de tot l’estiu i el serial sembla que no s’acaba. Després de marcar un gol salvador amb una espectacular rematada de xilena que va donar el triomf al PSG en el minut 92, el brasiler va ser molt sincer sobre la seva situació els últims mesos: “Vaig fer tot el possible per sortir, però no em van deixar. No tinc res en contra del club ni l’afició, però si no estàs a gust en una feina, en busques una altra. Tenia les meves raons i vaig deixar clar que era el que volia.”

Tot i això, l’atacant va voler deixar clar també que a partir d’ara ho donarà tot pel club que defensa i que no tornarà a parlar sobre el tema. “Estic aquí i jugaré com jo sé i per poder ajudar el PSG. Quan vaig saber que em quedava, el meu cap es va tornar a centrar en l’equip”, hi va afegir Neymar, que tot i jugar a casa va haver d’aguantar els xiulets durant els 90 minuts. Fins que, en el temps afegit, el crac brasiler es va inventar una xilena que va permetre al seu equip sumar els tres punts i conservar el lideratge: “És trist [que em xiulin], però ara sé que quan jugui a casa serà com jugar a fora. Però la mateixa boca que et xiula és la que ha de celebrar els teus gols. S’han passat tot el partit xiulant i al final ho han hagut de celebrar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)