Barça

Podi per a Luis Suárez

Gols en la lliga. L’uruguaià supera Kubala en la llista de golejadors del Barça en el campionat de lliga, amb les dues dianes contra el València, i ja només té Messi i César Rodríguez al davant

El doblet que va signar, en només mitja hora, contra el València, situa Luis Suárez en el podi dels màxims golejadors del Barça en el campionat de lliga. El líder, indiscutible i inabastable, d’aquesta classificació és Leo Messi, amb 419 gols, seguit de César Rodríguez, amb 190. Suárez apareix en el tercer lloc, superant Ladislao Kubala des de dissabte, amb 133 dianes, encara lluny del llegendari davanter lleonès. En tot cas, la pròxima fita que l’uruguaià té al seu abast és la classificació dels golejadors blaugrana en totes les competicions. Ell n’ha sumat 179 (133 en la lliga, 20 en la Champions, 19 en la copa, cinc en el mundial de clubs, un en la supercopa d’Espanya i un altre en la supercopa d’Europa) i es troba en el cinquè lloc, molt a prop d’un mite, Pep Samitier, que en va fer 184. Tercer és el gran Kubala, amb 194, a qui Suárez també pot atrapar aquest curs, si manté els seus registres. Més lluny li queda César, segon amb 232 dianes i, per descomptat, Messi, amb… 603.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)