Barça

“Sense Messi juguen diferent”

El rival europeu. El tècnic del Borussia Dortmund, Lucien Favre, es felicita per la presència de l’argentí, però creu que no serà titular i pronostica un partit apassionant perquè veu els seus jugadors molt motivats i satisfets

Lucient Favre, el tècnic del Borussia Dortmund, es va felicitar per la presència de Leo Messi en el partit, però tot i això no creu que jugui de bon començament. Veu dos Barça diferents en funció de si l’argentí és sobre la gespa. “Sense Messi juguen diferent. Ara hi ha Griezmann i han recuperat Suárez. He vist els quatre partits. L’Athletic va pressionar molt bé. En el partit davant el Betis l’equip va estar millor, sobretot a la segona part. Però solen patir.” Favre preveu un partit “apassionant” i es va declarar un admirador de l’estil del Barça inspirat per Cruyff. “M’alegra molt. El 1991 vaig estar dues setmanes veient els mètodes d’entrenament de Johan Cruyff a Barcelona i és una cosa que m’ha influenciat en la meva carrera com a entrenador. Sóc un amant del joc ofensiu. Serà un duel apassionant. Veig els meus jugadors molt motivats i satisfets.” El tècnic, que va elogiar Ter Stegen, que va entrenar, considera que hauran d’estar molt concentrats per poder guanyar.

D’altra banda, Marco Reus va assegurar que per poder guanyar necessitaran “atacar” cada cop que tinguin la pilota i que hauran de tenir “coratge”. El capità del Borussia voldria que Messi pogués jugar el partit, malgrat que reconeix que amb l’argentí el Barça és un equip “més fort perquè és el millor jugador del món”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)