Barça

Valdés diu que arriben bé al debut europeu

Youth League. El tècnic del juvenil A es mostra satisfet amb l’equip perquè està assumint amb èxit la seva idea de joc

El Juvenil A del Barça va viatjar en el mateix avió que el primer equip cap a Dortmund. Tots dos debuten avui contra el Borussia a Alemanya. El Barça va guanyar la Youth League el 2014 i el 2018 i en les tres últimes edicions ha arribat a les semifinals. L’equip entrenat per Valdés, per tant, és ambiciós en aquesta competició. El tècnic està satisfet amb com està responent l’equip en aquest inici. “Arribem amb confiança després d’un empat i una victòria important i hem anat treballant aspectes que s’han de millorar. Aquest equip ha demostrat que s’adapta molt bé a la idea de joc, a la varietat de les posicions en funció del partit. Per això, l’important és mai perdre aquesta idea de posició, possessió, arribar i generar ocasions.”. Els convocats pel debut són: Arnau Tenas, Pol, Ramon Vila, Adrià, Balde, Antonio Jesús, Konrad, Gerard, Zacarías, Igor, Nico, Jaume Jardí, Nils, Mika, Àlex Rico, Rosanas, Álvaro Sanz, Arnau Sola, Soldevila i Jandro, del Barça B.

Abans de marxar, però, Valdés va voler donar la seva versió sobre l’expulsió que va patir en el partit contra el Girona. “L’àrbitre va posar en l’acta unes paraules (“ ves a la merda “). L’assistent va escoltar una frase meva però jo em dirigia a la banqueta, ell no ho va entendre d’aquesta manera i em van expulsar. No tinc res més a dir sobre això. L’àrbitre pren les seves decisions i nosaltres les hem d’acatar.”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)