Barça

Ter Stegen: “No tenim més pressió que l’any passat”

Champions.El porter alemany adverteix de l’ambient i la dificultat del camp del Borussia Dortmund i diu que han d’aprendre dels errors de la temporada passada a Europa

Ter Stegen coneix a la perfecció la dificultat que té jugar al camp del Borussia Dortmund. La comunió entre el públic i l’equip i l’ambient que són capaços de crear és una de les fortaleses de l’equip. “És un estadi espectacular, amb l’afició que està boja pel club. Som professionals i esperem que això no ens influeixi. Els que no coneguin l’estadi, demà se’ls posarà la pell de gallina. És un ambient únic. És un camp molt difícil, pateixes molt.”, ha afirmat. El porter alemany ha assegurat que els dos últims fracassos europeus no els afegeix més pressió en aquesta edició perquè el Barça cada any lluita per tot. “No hi ha més pressió que en anys anteriors. Sempre n’hi ha a la champions. No hem d’ oblidar el que va passar i hem d’ aprendre en què vam fallar. Hem de sortit convençuts del que fem. Demà haurem de sortir al cent per cent des de l’inici. Hem de lluitar pel màxim i el màxim és la champions. Ho donarem tot per arribar molt lluny. La derrota a Liverpool ens va complicar el final de la temporada. Estem convençuts del que estem fent. “.

Ter Stegen està satisfet perquè Messi ha pogut viatjar amb l’equip i demà pot reaparèixer. “Leo crec que s’està posant fort per la temporada. Decidirà el míster si juga. Esperem que aviat estigui amb nosaltres i ens pugui ajudar. Messi és un exemple per molts. Per suposat que es troba a faltar el millor del món.”. Demà tindrà com a rival a un davanter que coneix molt bé, Paco Alcácer. El porter del Barça està content per com li estan sortint les coses al seu ex company. “No ha canviat Alcácer, aquest es el seu nivell. Va venir al Dortmund buscant més minuts i va ser una decisió molt encertada. És un club espectacular. Està fent gols i assistències. Demà que pari però espero que li vagi tot bé. Li desitjo el millor.”.

A preguntes d’un periodista alemany, també ha parlat de la polèmica que ha mantingut amb Neuer per la titularitat amb la selecció alemanya. “És lògic que els que no juguin, ho vulguin fer. És futbol, hi ha alegria i altres sentiments. Tinc expectatives i ho haig de dir. Només cal mirar com m’he comportat aquests últims anys, crec que no són justes. Vull acabar amb aquesta polèmica.”, ha assenyalat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)