Barça

Ter Stegen torna a Alemanya amb polèmica pel seu paper a la selecció

Es reafirma. El porter del Barça diu que vol ser titular en l’equip de Löw i no canviarà els seus desitjos. També afirma que troben a faltar Leo Messi

Torna Marc-André Ter Stegen a Alemanya envoltat de polèmica després que el porter del Barça reclamés ser titular en la selecció del seu país. Les seves paraules no li van caure bé a Manuel Neuer, titular per a Joachim Löw, i així ho va fer públic el porter del Bayern. De la polèmica entre els dos, anaven plens ahir els diaris alemanys. Columnes d’opinió que deien que els dos junts no podrien conviure en la propera Eurocopa i l’exporter, Jens Lehmann, dient que ara per ara és millor Neuer i mereix ser titular. Ter Stegen no es va amagar davant els seus compatriotes. “Per a mi hi ha competència i tots volem jugar. No tots podem estar contents. Tinc expectatives i aquests són els meus sentiments. Si mirem els últims anys, es pot veure com m’he comportat. Neuer i altres persones que han parlat, per a mi, no són justes. Vull acabar amb aquesta polèmica”.

Després de reafirmar-se en els seus desitjos, Ter Stegen es va centrar en el Dortmund. Coneix bé l’ambient d’aquest camp i avisa que el Barça avui patirà. “És un camp molt difícil, sempre he patit molt aquí. L’ambient posa la pell de gallina. No he guanyat mai i espero canviar l’estadística. Esperem començar bé la competició i tenir èxit en el primer partit per poder jugar la resta amb més tranquil·litat”. Coincidint amb el partit de Dortmund, torna Leo Messi a l’equip. Ter Stegen explica que l’han trobat a faltar. “Messi està posant-se bé per a la temporada. Esperem que aviat estigui amb nosaltres i ens pugui ajudar. Es troba a faltar perquè és el millor jugador del món”.

El porter alemany va reflexionar també sobre les eliminacions patides pel Barça a Europa els dos últims anys. Ter Stegen creu que han d’aprendre del que va passar. “Sempre hi ha pressió a la Champions. El nivell és molt alt. No oblidem el que va passar l’any passat, hem d’aprendre de les situacions en les que hem fallat. Sabem que hem d’estar des de l’inici al cent per cent. Tenim un equip per aconseguir molts èxits aquesta temporada”. Una de les coses a millorar és no encaixar tants gols. Ha rebut set gols Ter Stegen en quatre partits. Creu el porter que no serà difícil millorar. “Intentem encaixar menys gols. No ens ha sortit bé fins ara. Hem de millorar en alguns aspectes, han estat errades que es poden corregir bastant fàcil. Ja ho hem parlat i la nostra comunicació és bona”. Avui mirarà que no li faci cap gol un jugador a qui coneix molt bé, Paco Alcácer: “Aquest és seu nivell. Va anar al Dortmund per buscar més minuts i la va encertar perquè aquest és un club espectacular. Està marcant gols i espero que li vagi bé. Que demà aturi la ratxa i que segueixi després”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)