Barça

El juvenil A de Valdés es deixa remuntar

Youth League. L’equip blaugrana es va avançar molt aviat amb un gol de Gomes, però els alemanys van reaccionar en el segon temps

B. dortmund 2 barça 1

B.DORTMUND:Schönnenbeck, Ferjani, Raschl, Bakir (Khadra, 65’), Pherai (Schlüsselburg, 90’), Reyna (Knauff, min. 90), Böhmer, Terzi (Semic, 45’), Göckan, Moukoko (Fink, 81’) i Gürpüz.BARÇA:Arnau Tenas, Igor (Sergi Rosanas, 46’), Antonio Jesús, Mika, Arnau Solà (Jardí, 68’), Álvaro Sanz, Nils (Balde, 46’), Jandro, Gerard, Nico (Soldevilla, 84’) i Konrad (Zakarías, 46’)..GOLS:0-1 Igor (3’), 1-1 Reyna (60’), 2-1 Raschl (70’).ÀRBITRE:Jörgen Burchardt.Grogues:Antonio Jesús (40’), Pherai (56’),

Debut amarg de Valdés com a tècnic en la Youth League amb el juvenil A del FC Barcelona. L’equip blaugrana es va deixar remuntar contra el Borussia Dortmund després d’avançar-se ben aviat en el marcador gràcies a un gol d’Igor quan només s’havien disputat tres minuts de partit gràcies una bona rematada de cap. El Barça va continuar dominant després del gol, tenint el control de la pilota i gaudint d’alguna bona ocasió més per ampliar les distàncies. Nils i Konrad van ser els protagonistes de les primeres ocasions de perill, però sense efectivitat en la definició. Jandro Orellana, després d’una espectacular acció des de l’esquerra de Konrad, va estar a punt de marcar però la seva rematada va sortir per damunt del travesser. No semblava que el partit s’acabaria complicant en el segon temps. però la segona meitat va ser completament del Borussia Dortmund. Reyna va saber aprofitar un refús dins l’àrea per empatar el partit i els alemanys van completar la remuntada gràcies a un gol de penal després d’una acció desafortunada del porter Arnau Tenas. Raschl no va perdonar des dels onze metres. Khadra va poder fer el tercer però va xocar amb la fusta.

Els de Valdés van mirar de buscar també l’empat, però més amb el cor que no pas amb el cap. L’ocasió més clara la va tenir Orellana, amb un gran llançament des de la frontal, però el porter Schönnenbeck va desviar el xut a córner de manera providencial. El Barça va trobar a faltar Ilaix Moriba, amb la sub-18 espanyola, i Ansu Fati, amb el primer equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)