Barça

El retorn del rei

Recuperat. Leo Messi va tornar a jugar. No ho feia amb el Barça des de la final de copa contra el València del 26 de maig

Leo Messi ha tornat. No jugava amb el Barça des de la final de copa contra el València del 26 de maig. Després de participar en la copa Amèrica amb la seva selecció es va lesionar al soli en el primer entrenament que va fer amb el Barça aquest curs, el 5 d’agost. Va recaure i no va poder jugar fins ahir a Dortmund.

Messi va començar el partit a la banqueta, va sortir a escalfar quan va començar la segona part i va entrar al camp per jugar l’última mitja hora substituint Ansu Fati, el jove del planter que ha robat el cor dels barcelonistes les últimes setmanes i que ahir debutava en la lliga de campions. Messi va participar del joc i va provar alguna de les seves clàssiques arrencades, però encara li falta ritme i quasi sempre va poder ser aturat pels migcampistes o els centrals del Borussia Dortmund.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)