Barça

Ernesto Valverde

Entrenador del Barcelona

“Han mostrat arguments i nosaltres hem patit molt”

Valverde es va mostrar poc satisfet amb l’empat i el joc que va ensenyar l’equip. El tècnic va considerar que el seu conjunt es va situar durant una part del partit massa enrere i va haver d’apel·lar a l’encert de Ter Stegen per mantenir-se dins l’enfrontament i mantenir l’empat.

“Ha estat un partit complicat perquè ells han ensenyat els seus arguments i nosaltres hem patit molt. No ho negaré”, va assenyalar el tècnic, que va posar el focus en una part de l’enfrontament en què els blaugrana van sofrir més: “Hi ha hagut un moment en el segon temps en què el partit s’ha descontrolat, ens han fet quatre o cinc contraatacs seguits, hem fet el penal. L’equip, però, s’ha aconseguit sobreposar i hem acabat dominant en la segona meitat”, va assenyalar. Valverde, però, tampoc no va quedar content de l’actuació dels seus en el primer temps: “Dominàvem el joc però no ho podíem concretar en ocasions. Ens faltava verticalitat en els últims metres. L’objectiu és tenir més oportunitats que el rival i no ho hem aconseguit.”

Ter Stegen i Messi

Un dels motius pel quals Valverde considera que el Barça va patir més va ser per la manca de coordinació en la pressió. “Som un equip que ben ajustat després de la pèrdua, ho fem molt bé. Però no estàvem bé perquè érem massa al darrere. És qüestió de continuar insistint.”

A més, el tècnic va lloar l’aportació de Ter Stegen, que va ser el millor de l’enfrontament: “En els últims partits en la lliga comentàvem que els davanters rivals estaven encertant molt i que, per desgràcia, en Marc no estava podent intervenir gaire. Avui [per ahir] ha fet un gran partit i nosaltres ens beneficiem de la seva gran qualitat”, manifestava el tècnic, que també va analitzar l’aportació de Messi. “Ara mateix és un jugador que acaba de sortir d’una lesió, que no ha fet pretemporada i que suma quatre o cinc entrenaments amb el grup. Ha fet prou en un partit amb un ritme increïble, entrant amb el xoc llançat i gairebé sense preparació”, assenyalava el tècnic del Barcelona, que vol implicar l’argentí en la dinàmica de l’equip com més aviat millor: “Cal que tots els del davant comencin a treballar junts i això ja és un primer pas.”

DECEPCIÓ

“L’objectiu sempre és tenir més oportunitats que el rival i no ho hem aconseguit”

TER STEGEN

“Ha fet un gran partit i ens beneficiem de la seva gran qualitat”

MESSI

“Era difícil entrar en un partit amb molt de ritme i gairebé sense entrenar-se”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)