Barça

Sense Alba, l’hora de Junior

L’infermeria. La lesió del lateral català al bíceps femoral i que el tindrà entre dues i tres setmanes de baixa servirà perquè l’exjugador del Betis demostri que pot disputar-li el seu lloc

Males notícies per al FC Barcelona. Jordi Alba haurà d’estar entre dues i tres setmanes de baixa després de lesionar-se en l’estrena en la Champions al camp del Borussia Dortmund. Després de les proves mèdiques, s’ha confirmat que el lateral català té una lesió muscular al bíceps femoral de la cuixa esquerra. El club ha optat per no especificar quan tornarà i es remet a la seva evolució, però en lesions musculars i en jugadors tan explosius com ell cal anar en compte.

Jordi Alba va haver de ser substituït en el minut 40 del partit contra el Borussia Dortmund per uns problemes musculars. El va reemplaçar Sergi Roberto, i va obligar Semedo a desplaçar-se al lateral esquerre. No va entrar Junior Firpo, el seu suplent al lateral esquerre, perquè va ser un dels futbolistes descartats per Valverde a Alemanya. Sense Alba, però, Junior ara es troba davant una magnífica oportunitat per demostrar que pot disputar-li el lloc en l’onze. L’exjugador del Betis, de moment, només ha disputat nou minuts contra el seu exequip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)