Barça

El Barça preveu superar els mil milions d’ingressos aquest curs

Balanç econòmic. El club blaugrana va ingressar 990 milions el curs passat i va tenir una despesa de 973

En la presentació que ha fet aquest migdia dels comptes que sotmetrà a aprovació en l’assemblea del 6 d’octubre, el FC Barcelona, per boca del seu director executiu, Òscar Grau, ha anunciat un pressupost d’ingressos per a aquesta temporada de més de mil milions d’euros. Exactament de 1.047. Si així fos, el club blaugrana arribaria un any abans del que havia previst a aquesta xifra i lideraria els clubs esportius del món. La previsió de despeses és també de poc més de mil milions, concretament de 1.007. “Ens seria molt fàcil presentar uns beneficis de més milions, només caldria no fet algun dels fixtatges que hem fet. Però el nostre objectiu és fer un equip el més competitu possible. No hem de cotitztar en borsa. Volem fer el millor equip, però d’una manera sostenible”, ha comentat Grau.

Per altra banda, el vicepresident i tresorer de la junta directiva, Enric Tombas, ha detallat el balanç de l’exercici 2018/19, que es va tancar amb uns ingressos de 990 milions d’euros i unes despeses d’explotació de 973. “Estem satisfets amb com hem aconseguit controlar les despeses. Hem fet un esforç per ser prudents amb la gestió de la massa salarial”, ha assegurat Tombas. El Barça va assolir, doncs, els ingressos més grans de la seva història, amb un increment del 8% respecte del curs 2017/18. El benefici, després d’impostos, és de 5 milions d’euros.

Quant al deute del club, a 30 de juny de 2019, es situa en 217,2 milions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)