Barça

Fati jugarà amb Espanya

Nacionalitzat. El Consell de Ministres aprova el seu nou passaport i li tanca la porta al país on va néixer, Guinea Bissau, i fins i tot a Portugal. La sub-17 l’espera per al mundial, a l’octubre

La irrupció d’Ansu Fati tampoc ha passat desapercebuda a la Federació Espanyola de Futbol, que ha volgut tancar ràpidament el fitxatge d’Ansu Fati. El davanter del Barcelona, que va néixer a Guinea Bissau i que va arribar a Sevilla quan tenia cinc anys, va obtenir ahir la nacionalitat espanyola després que el Consell de Ministre la va aprovar. Així, doncs, partir d’ara podrà jugar amb Espanya.

L’objectiu de la FEF ha estat, des de fa mesos, nacionalitzar el jugador perquè pogués disputar el mundial sub-17 que es jugarà al Brasil el mes vinent. Fati s’ha convertit en una peça important per a l’equip de Valverde, que, si s’acaba constatant la convocatòria amb Espanya, perdria el jugador durant, aproximadament, un mes. Entre els partits que es perdria hi hauria el xoc contra el Madrid.

Amb la nacionalització espanyola, Fati renuncia a jugar amb el seu país, Guinea Bissau, i amb Portugal. Tots dos països estan relacionats per la connexió colonial de la qual el país africà es va deslliurar el 1974.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)