Barça

Una final al mes de setembre

1a divisió femenina. Després de l’ensopegada al camp del Rayo, el Barça no pot fallar en la visita de l’Atlético, el seu gran rival en la lluita pel títol i vigent campió de les tres últimes lligues

Jornada 3 de lliga, però no és exagerat parlar ja de partit clau. L’ensopegada de la darrera setmana al camp del Rayo (1-1) ha deixat el Barça amb poc marge d’error i, ara, se la jugarà contra l’Atlético (16 h) en un partit gairebé a vida o mort. I és que, per una banda, una derrota contra el seu gran rival en la lluita pel títol obriria una escletxa de cinc punts, que, vistos els precedents, podria ser decisiva –sense anar gaire lluny, l’any passat, les madrilenyes només van deixar escapar sis punts en tota la lliga–, si bé, per l’altra, les blaugrana tenen la possibilitat de superar l’Atlético a la taula, un fet que no passa des del gener del 2018.

“No sé si és bo o dolent, que l’ensopegada hagi arribat tan aviat, però sí que sé que juguem contra un rival directe i si guanyem ens situarem líders”, va dir en la prèvia el tècnic Lluís Cortés, sobre un partit que, tot i la seva transcendència, només el podran veure les prop de 6.000 persones que està previst que omplin, com contra el Tacón, en el primer partit del curs, el Johan Cruyff. I és que el partit no serà retransmès per cap televisió –havia de ser-ho per Barça TV– després que un jutge decretés, com a mesura cautelar, que no es podia emetre en directe arran d’una denúncia de Mediapro, propietari dels drets de l’Atlético, al·legant que no havia donat el consentiment al Barça per a la seva cessió.

Dia de retrobaments

Sigui com sigui, l’absència d’imatges en directe no treu magnitud a un partit al qual Lluís Cortés, això sí, va voler treure importància: “Qui pensi que en la jornada 3 un partit és decisiu és que no sap de què va això del futbol. En aquest esport passen coses molt estranyes i queden molts partits. A l’estiu ja vaig dir que no seria una lliga de 90 punts perquè els rivals cada cop són millors.”

El tècnic de Balaguer no podrà comptar, una setmana més, amb Martens ni Vicky Losada, que continuen de baixa, ni tampoc amb Andrea Falcón, lesionada al bíceps femoral i que no podrà jugar contra les seves excompanyes. I és que si el partit ja per si sol és especial, encara ho és més per a les jugadores com Jenni Hermoso i Toni Duggan, que encara ahir no tenia l’alta mèdica però va entrar en la convocatòria, que s’enfrontaran a les que eren les seves companyes tot just fa uns mesos, després d’haver agafat camins oposats aquest estiu. Olga Garcia, Laia Aleixandri –tot i que no va arribar a debutar en el primer equip–, Kenti i Virginia Torrecilla pel bàndol madrileny, i Mapi León i Pereira, en el conjunt blaugrana, són les altres futbolistes que han vestit les dues samarretes.

LES FRASES

Frase
Nom
càrrec

INVISIBILITAT

El duel no serà retransmès per cap televisió per la falta d’acord entre el Barça i Mediapro

LA FRASE

En la jornada 3 un partit no pot ser decisiu. En aquest esport passen moltes coses i queda molt
Lluís Cortés
entrenador del barça
Frase
Nom
càrrec

L’Espanyol, a la recerca del primer triomf

Després d’un inici desil·lusionador amb dues derrotes en els dos primers partits, l’Espanyol també té un partit vital, ja que buscarà els seus primers punts en el campionat. Les de Salvador Jaspe s’enfrontaran amb el Madrid CFF (17 h) en un duel que ha de servir de punt d’inflexió per a un equip que afrontava la temporada amb molta il·lusió però que ha començat amb mal peu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)