Fregant el ridícul (2-0)

Barça. Continua el calvari lluny del Camp Nou i la tercera derrota en tres partits a fora completa el pitjor inici de l’equip en la jornada 5 des que la victporia val tres punts

Un gol en el primer minut després d’una errada de Junior Firpo i un altre de penal després d’unes mans d’Arturo Vidal han certificat la derrota a Granada (2-0) i que el Barça té un problema greu en els partits a domicili, on ha estat incapaç de guanyar encara aquesta temporada. A més, els 7 punts de 15 possibles constitueixen el pitjor inici de lliga dels blaugrana en la jornada 5 des que la victòria es premia amb tres punts. Molt preocupant.

El Barça ha sortit sense Messi en l’onze inicial però ha hagut de recórrer a ell en la segona meitat per intentar aixecar un partit que s’ha complicat ja des de l’inici amb el gol d’Azeez.

Els blaugrana han estat inofensius de cara a porteria i en el primer temps només han xutat un cop, Luis Suárez. Valverde ha fet entrar Messi i Ansu Fati en la segona meitat però la reacció amb prou feines s’ha notat.

Si que han tingut més presència a camp rival però només han rematat un cop entre pals, Messi en el minut 80 i ja amb 2- 0 en el marcador després del segon gol, de penal per unes clares mans de Vidal.