Barça

Les primeres imatges de Matchday, la sèrie que mostra el Barça des de dins

Televisió. L’estrenarà Rakuten TV durant el mes novembre

  • VÍDEO: El tràiler de la sèrie

El Barça i Rakuten TV han avançat el tràiler de la sèrie documental Matchday, que estrenarà en primícia a s’estrena el mes de novembre a Rakuten TV i que mostra contingut exclusiu del primer equip de futbol del Barça com no s’havia vist mai fins ara. Conté imatges dels moments més personals de la plantilla i de com es viu l’abans i el després dels partits fora de l’abast de les càmeres de televisió.

La sèrie consta de vuit episodis de 45 minuts cadascun que ressegueixen els jugadors i el club en els moments més significats de la temporada 2018/19, amb les victòries, les derrotes i les emocions que les acompanyen. També ofereix moments més personals, com una barbacoa a casa de Luis Suárez amb Leo Messi iJordi Alba; Gerard Piqué amb la seva família, Marc-André ter Stegen dissenyant la seva casa o Ivan Rakitic a la cuina.

Dos episodis es dediquen a la preparació del clàssic contra el Madrid i a la convivència amb la pressió que comporta abans i durant els 90 minuts.

També hi col·laboren diferents persones que, mitjançant les seves experiències personals, s’han convertit en part del Barça, com Rafa, el bomber que tot i haver perdut la visió en una explosió, continua assistint al Camp Nou. O Andrei, un fidel seguidor rus que segueix l’equip vagi on vagi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)