Barça

Víctor Valdés s’aguanta per un fil

Barça. El tècnic del juvenil blaugrana no s’asseurà avui a la banqueta en el partit de lliga contra el Nàstic després de discutir amb Kluivert i dilluns serà acomiadat amb tota probabilitat

Els dies de Víctor Valdés com a tècnic del juvenil del Barça s’acosten al seu final, en la que serà una estada tan precoç com volcànica i que va viure ahir el seu episodi definitori, amb una discussió amb el responsable del futbol de base, Patrick Kluivert, que va desencadenar el que al club consideren una falta de respecte de Valdès envers l’holandès, amb el qual debatia les alineacions.

A última hora del vespre, el Barça va anunciar que Valdés no s’asseurà avui en el partit que el seu equip ha de disputar a la Pobla de Mafumet contra el Nàstic i dilluns està prevista una reunió que, si no hi ha un gir radical, propiciarà l’acomiadament de l’exporter, que en les poques setmanes que ha ocupat el càrrec ha protagonitzat diverses polèmiques, des de negar-se a jugar el partit pel tercer i quart llocs en un torneig a Eindhoven fins a absentar-se d’un sopar organitzat per Kluivert en què van comparèixer tota la resta dels tècnics del futbol formatiu.

A més, Valdés, que va criticar públicament la directiva perquè no els obria les portes del nou estadi Johan Cruyff amb més regularitat, estava deixant també dubtes pel que fa a la seva mirada futbolística, tot renunciant en alguna ocasió al 4-3-3 i caient en els dos primers partits de la Youth League.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)