Barça

Font, dur contra la junta

Crític. Després que la seva proposta de vot electrònic no tirés endavant en l’assemblea, el líder de Sí al Futur diu que la directiva del Barça ha tingut una actitud cínica durant tot el procés

Després que la seva proposta d’implantació del vot electrònic en el FC Barcelona no tirés endavant en l’assemblea de compromissaris de diumenge, Víctor Font, futur candidat a les eleccions a la presidència del club, va carregar ahir contra la junta directiva a les xarxes socials. “Denunciem l’actitud cínica de la junta directiva durant tot el procés i en l’exposició que es va fer a l’assemblea. Com en altres temes, diuen una cosa i en fan una altra. No hi ha voluntat d’obrir el vot a tothom, però no ho poden reconèixer públicament”, diu l’empresari de Granollers, que es queixa de les traves que li van posar per defensar la seva proposta en l’assemblea de compromissaris. “Tot i demanar-ho per escrit, mai se’ns va aclarir quan temps tindríem per exposar la nostra proposta, en quin moment i com podríem fer-ho. Tampoc es volia que ens dirigíssim als compromissaris des del faristol tot i representar més de 5.000 socis”, diu el líder del grup Sí al Futur, que acaba explicant que continuarà treballant per modernitzar el club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)