Barça

Dembélé: dos partits de sanció i sense clàssic

Oficial. El Comitè de Competició acaba de fer pública la sanció. El francès es perdrà els partits contra l’Eibar i el Real Madrid, tot i que el Barça presentarà recurs davant el Comitè d’Apel·lació

Ousmane Dembélé no jugarà el Barça-Madrid del 26 d’octubre al Camp Nou. El Comitè de Competició acaba de fer pública la sanció al futbolista francès després de la targeta vermella vista en l’últim partit contra el Sevilla. La seva desconsideració a Mateu Lahoz li ha suposat un càstig de dos partits. Era un secret a veus tenint en compte altres precedents recents. Ara ja és oficial. Baixa contra l’Eibar en el primer partit després de l’aturada per seleccions i baixa també en el clàssic.

El Comitè ha aplicat l’article 117 del codi disciplinari i també ha multat al club amb 700 euros de sanció i 600 euros al propi Ousmane Dembélé en aplicació de l’article 52.

El Barça intentarà rebaixar la sanció presentant recurs davant el Comitè d’Apel·lació.

Contra l’Eibar tampoc hi seran ni Gerard Piqué i ni Ronald Araujo, sancionats tots dos amb un partit. Piqué per acumulació de targetes i Araujo per la vermella directa vista contra el Sevilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)