Barça

Messi, estrella dins i fora

Cirque du Soleil. Leo, protagonista en l’estrena mundial de l’espectacle ‘Messi10’

Acostumat a ser ell qui deixa sempre el públic amb la boca oberta, ahir Leo Messi va asseure’s a la cadira a gaudir ell de l’espectacle. Messi davant del mirall. Canvi de rols. L’argentí va ser el protagonista d’excepció en l’estrena mundial de Messi10, de Cirque du Soleil, que va tenir lloc ahir a la nit al Parc del Fòrum de Barcelona.

Messi va aparèixer a la catifa vermella acompanyat de la seva esposa, Antonella Roccuzzo, però sense cap dels seus tres fills, que està previst que assisteixin a una altra de les moltes funcions que la companyia d’origen canadenc farà fins al 10 de novembre. Sí que hi van ser presents Ansu Fati i Abel Ruiz, i una alta representació institucional del Barça, amb Josep Maria Bartomeu al capdavant. El president de LaLiga, Javier Tebas, un altre dels convidats, va desfer-se en elogis cap a Leo: “És el millor de la història del futbol. Acumula 16 temporades al màxim nivell. Està per damunt de la resta.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)