Barça

“Piqué? Jo hauria actuat com ho va fer Messi”

Carles Puyol. L’excapità, ambaixador de la Danone Nations Cup, s’allunya de les paraules incendiàries de Piqué sobre la relació entre directiva i vestidor i augura un bon futur a Valdés

Carles Puyol, ambaixador de la Danone Nations Cup, ha opinat en les últimes hores sobre un dels temes que ha aixecat més polseguera en l’entorn blaugrana les darreres setmanes. El gran capità va valorar les declaracions que Gerard Piqué va fer contra la directiva i assegura que pel seu tarannà hauria actuat de manera similar a com ho va fer Leo Messi, amb un discurs més conciliador i menys punyent sobre la relació entre vestidor i directiva: “Cal respectar Piqué. El coneixem tots. Sabem que diu el que pensa. És directe en aquest sentit. A mi m’agradava parlar amb un to similar al de Messi. Jo hauria actuat més aviat com ell.”

Puyol, present en les finals del torneig disputades ahir a l’RCD Stadium de Cornellà, també va opinar de la recent destitució de Víctor Valdés de la banqueta del juvenil A del Barça: “Valdés ho va fer molt bé la temporada passada i té molts coneixements futbolístics que pot transmetre als nanos. Desconec els detalls del que va passar realment, però sé que tindrà una bona carrera com a entrenador i que formarà grans futbolistes. El futbol del planter no és senzill.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)