Barça

Un pas més d’Ansu Fati per consolidar-se en l’elit

Internacional. El jove del planter, que aviat farà 17 anys, possiblement debutarà avui amb la selecció espanyola sub-21 contra Montenegro en un partit classificatori per a l’europeu

Ansu Fati ha arribat a l’elit per quedar-s’hi. És imparable. La seva irrupció no és flor d’un dia i ara ja ha fet un pas més per consolidar-se al màxim nivell, a l’altura del que li pertoca per la seva extraordinària qualitat malgrat que només té 16 anys. Aviat farà els 17. El davanter blaugrana avui podria debutar amb la selecció espanyola sub-21, en la que és la seva primera convocatòria amb aquest conjunt. Va entrar en la convocatòria en el lloc del seu company de club Carles Pérez. La sub-21 disputa avui un partit contra Montenegro classificatori per a l’europeu i Fati probablement tindrà alguns minuts en la segona meitat.

El davanter estava molt satisfet amb la trucada de la selecció espanyola. “És un orgull i un honor ser aquí i ho donaré tot perquè la gent estigui contenta”, va afirmar als mitjans de la federació espanyola. Fati va explicar com es va assabentar de la convocatòria. “Era al cotxe perquè anàvem a dinar amb uns amics i em va trucar el meu pare i em va dir si havia vist el que havia sortit; li vaig dir que no i em va dir que m’havien cridat per a la selecció. Li vaig preguntar a quina hora havia d’agafar el vol i em va dir que aquesta mateixa tarda.” El jugador del Barça no esperava la trucada tan aviat i va donar les gràcies a la federació espanyola per l’“esforç que ha fet”, i va afirmar que ara li toca “gaudir de tot”.

Gaudir, també, de la seva situació al Barça perquè des del club ja tenen clar que Ansu Fati estarà tot l’any en dinàmica del primer equip. També ho vol així Ernesto Valverde, que confia plenament en la capacitat de la perla del planter. Va saber aprofitar les múltiples baixes en la davantera del Barça en els primers partits però es va guanyar a pols totes i cadascuna de les oportunitats que després ha tingut. Va jugar molt bé contra el Betis, va ser important a Pamplona amb el seu primer gol en la lliga i contra el València li va sortir brodat amb el seu segon gol i una assistència en els primers set minuts. Contra el Vila-real també va dinamitzar l’atac de l’equip. També va tenir minuts al camp del Granada, on tot l’equip va estar molt espès.

Precisament, en el pròxim partit de lliga contra l’Eibar, Ansu Fati podria tenir una altra oportunitat de disposar de minuts perquè Dembélé està sancionat i Carles Pérez també té molèsties. Si no passa res d’extraordinari, es recuperarà el trident amb Griezmann, Messi i Luis Suárez, però amb Ansu Fati amb moltes possibilitats d’entrar en la llista.

TINDRÀ MINUTS

La sub-21 juga un partit contra Montenegro classificatori per a l’europeu

SATISFET

Ansu Fati diu que és un orgull la convocatòria i que ho donarà tot i que vol gaudir

ASCENS

La seva arribada a l’elit és del tot imparable i tindrà dinàmica del primer equip
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)