Barça

Es curen en salut

Logística. El Barça, per la vaga convocada per demà, canvia el seu pla de viatge al País Basc. Viatjarà avui a Vitòria, s’entrenarà demà a les instal·lacions de l’Alavés i jugarà dissabte a Eibar

El Barça va decidir canviar la seva logística de desplaçament per a la disputa del partit contra l’Eibar. L’expedició blaugrana avançarà per avui a la tarda el seu viatge al País Basc per evitar problemes amb els vols per la vaga de divendres convocada per protestar contra la sentència del procés. La plantilla d’Ernesto Valverde, després d’entrenar-se avui a la ciutat esportiva Joan Gamper, anirà fins a Vitòria i demà s’entrenarà a les instal·lacions de l’Alavés. El partit contra l’Eibar es jugarà a Ipurua dissabte a la una del migdia.

D’altra banda, Valverde va recuperar ahir més efectius després dels compromisos internacionals. Es van incorporar al grup Ter Stegen, Semedo, Lenglet, Griezmann i Arturo Vidal després d’estar amb les seves seleccions. Els jugadors disponibles del primer equip es van exercitar al camp Tito Vilanova de la ciutat esportiva Joan Gamper. També van participar en la sessió els jugadors del Barça B Iñaki Peña, Riqui Puig, Carles Pérez i Abel Ruiz. L’equip vol mantenir la bona línia dels darrers partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)